Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli tě to fakt zajímá, tak tady jsem se to pokoušel vysvětlit z té druhé strany, zadarmo to dát nemůžou, ale mohli by to hodit za 0,99 euro místo 2,49, kdyby nechtěli rejžovat http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/total-war-warhammer-recenze-276483/?page=2
  • TheGGG
    jen brečte anonymci... to mě vždy potěší... BTW: hrát total war kvůli rodovému stromu může fakt jen max...
  • A proč to teda neni zadarmo? Jakože mladší 18 nemají tolik peněz?
  • rodovy strom tam samozrejme neni.... GGG z tech tvych kecu mi je normalne zle... ale to je asi cil co?
  • Jako krev dobry... ale musi to byt DLC? OPRAVDU??!!? Nestaci do haje chaos DLC????

Ale hra je to super no... co mam delat... kupuju, to tam proste chybi.
  • Tak je tam ten rodovy strom nebo ne? Poprosim argumenty.
  • TheGGG
    sledování videa na YT neznamená že jsi hru hrál...
  • TheGGG
    ani jsi ju nehral, tak nemel bobíku, tvé lži už tu prokoukl každý,,,
  • Chces mi rict ze tam je rodovy strom a karl franz muze umrit a mit dedice? A pocet budov oproti medievalu je opravdu velice nuzny.
  • hodne slabe trolovani :)
  • Rodovy strom nevim, nejspis ne. Ale budovy tam jsou, i kdyz ne moc a vetsina je vojenskych
  • RedEagle
    Je tam aspon rodovy strom ? budovanie budov v mestach ? ci uz aj na to sa vys..
  • Hra mne prestala bavit po par hodinach. Nevim cim to. Asi tim ze tam je min obchodu, diplomacie a pod., ale to vyplyva z povahy universa. Celkove mam pocit ze je tam mensi duraz na strategicke planovani a vetsi na takticke real time bitvy.
  • TheGGG
    yes, tak to jsem ani nevěděl že už to vyšlo, konečně to bude hratelný...
  • Veskoslav
    Obcházejí tím rating svých her.
  • tech par kacek jim dam...se nepoto hned

dohrano zatim za trpasliky a chaos, ted valim upirky...

jedine co me zarazilo tak oblehani, ve starsich TW jste meli ztraty pri oblehani a dlouhodobejsi oblehani bylo nakladne nebo nepripadalo v uvahu plus kdyz oblezenym dochazelo jidlo proste zautocili at byl pomer sil jakykoliv...Tady vklidu obleham i kdyz je to 30-70 treba a kdyz je hlad tak si proste pomrou i kdyz je jich presila...ale nehraju na nejvyssi obt tak treba tam je to jinak muzete potvrdit ?
  • no, vím že se to dalo čekat, ale i tak... To si dělaj pr*el ne?
  • Můžeš si koupit DLC Blood for the Blood God za 2,49€ na steamu.
  • Morraw
    ZDE!
    http://store.steampowered.com/app/404011/

EDIT: A přesně na tohle jsou dobré ty drobné z kartiček.
  • TheGGG
    pěkný a co to blood and gore...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit