Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "budovať vlastni zakladnu" ? Veď to tam nemalo byt. NMS sa prezentuje ako hra o objavovaní a kto chce budovať, ten ma hrať Minecraft. Takto mudrovali hraci na fórach.
    Akože mne by to nevadilo :)
    No vyzerá to tak že ten obsah co tam je asi nebude stačiť a oni to v Hello Games vedia...
    • munphf
      Popravde me by se tam forma nejake zakladny libila, ale nejake takove na kterou se pujde relativne lehce vracet - takove vrakoviste starych lodi, udelat si tam zoo/botanickou zahradu z prapodivnych stvoreni ktere clovek po vesmiru potka, priletet tam zpatky a zjistit ze pri te sanci nula nula nic ze se s nekym ve hre potkam je zakladna obsazena bandou skautu prebarvujic moje savlozube housenky na fialovo.... i kdyz to by se asi lehce od puvodniho konceptu uz lisilo.... btw kdyby nekdo vzal tenhle jejich "engine" a prebrandoval to na stargate tak bych se taky nezlobil :D
    • Zastávám názor, že hra bude dobrá, ale bude to chtít ještě další rok dva, kdy bude přibývat content a přibývat možností ve hře.
      Základny tam neměli být no, sám zakladatel studia to v jednom rozhovoru říkal. Ale asi ho přemluvily hlasy z komunity, možná diskuse v týmu, nebo prostě zjistili, že je velká skupina lidí, co se bude chtít někde usídlit a třeba obchodovat jen.
    • Je třeba si uvědomit, jak velké studio vytvořilo hru s takovým rozsahem. Vše další chce čas a trpělivost, pokud to bude solidní, rád si na cokoliv počkám.
  • Dojel jsem si Starbound a jelikož tam vyškrtli náhodně generované planety, tak se na NMS těším. Nemyslím, že mě to ovšem udrží nějak dlouhou dobu a tak za plnou palbu do toho nepůjdu.800Kč bude ok cena.
    Osobně mne i v tom Starboundu bavilo přistávat na planetách na kterých jsem ještě nebyl ( než se začali příliš opakovat).

Navíc potřebuju dokoupit grafiku a nějak nejsou žádné cenově optimální k dostání. *11*
    • Starbound jsem taky hrával, je to fajn hra, kupoval jsem jí jak vyšla do bety na Steamu. A čekám podobný zážitek od NMS, nebo spíš daleko hlubší, volný pohyb, větší diversita prostředí a živočichů. Samozřejmě, že se to začne časem opakovat, to je normál, svět/vesmír je plný paternů a prostě krystal je všude krystal a barva jednoho prvku bude na druhém konci vesmíru stejná. Otázka zní - jak brzo/pozdě se to začne opakovat a kolik toho bude možné dělat, aby to člověka nestále bavilo a hnalo kupředu.
    • Nemely by spadnout ceny kdyz vysly nove gk od nvidie
      • Ceny jsou v pohodě, jen skladem nic není.
        Než naskladní, tak ceny poletí vzhůru kvůli Vánocům. :D
        • Jeste ze to nemusim resit mozna na prezrok :D a jaktoze je vyprodano ?
  • Ja proste nevim jestli to mam nebo nemam koupit :D co myslite mudrcove?
    • Noo, na meta má PS4 verze od hráčů zatim 5,4, ale všichni víme, jak směroplatný tyhle časný hodnocení hráčů na základě (v lepšim případě) několika hodin hraní jsou...
    • Jojo, počkej si na recenze.
      Nebo to zkus, na Steamu máš do dvou hodin hraní vrácení peněz. Otázka je, zda tahle hra jde ohodnotit po dvou hodinách. První zážitek na první planetě může být špatný *2*
      • Mi to kazite ja cekal jak se ozve nejakej troll :(
    • Čekej na recenze, co na to říct.. chození po prázdných planetách den dva počká ne? Není to žádný příběhový must have titul.
  • Vakek
    flash: Já nechápu co tu furt řešíš. Copak ti někdo drží pod krkem nůž a nutí tě tu hru koupit?
    • flash je blazen nevsimej si toho
    • Okoukanej argument lidi kteri nemaji co rict a presto se musi nejak vyjadrit. Ja o kupovani nebo nekupovani vubec nemluvil..takze?
  • No zahral jsem si demo, dostal se na lvl 15, koupil pulku jedne zakladni planety, hned napravo od startovaciho hangaru a to bylo asi tak vse...radeji si zahraju BF1
    • xD dobrej pokus tlamicko :D
  • Jestli měl někdo to štěstí vidět gameplay na Youtube nebo Twitch, tak co myslíte? Jako dovedu si představit zapařit hodinku jako odreagování. Myslím, že zvládnu 2 planety, bůh ví jestli třetí. Vizuál fajn, jinak taková trochu nuda. *13*
    Ten patch po vydání bude asi velký jak současná hra na placce.
    • jamar28
      Vypadá to zábavně na odreagování. Ale 60 euro je strašně přepálená cena.
    • Veskoslav
      Tak jelikož hra samotná zabírá ani ne 10 GB, tak to není takový problém:)
      • To pak jo, ten generátor vesmíru musí být úžasný. Myšlenka po updatu mít vlastní velkou obchodní loď je ze sekce pretty tempting. :)
  • tipujem ze ta hra sa bude blizit k dokonceniu tak o rok, ale asi skor o dva. Zatial tam toho contentu totiz moc nie je, a preto budu pridavat. Ale proti tomu nie som, nakoniec to moze skoncit ako zaujimave univerzum.
  • Dneska jsem si koupil nový iMac, ten nejdražší model. Všichni mi můžete akorát tak závidět. Sice jsem si v bance zvýšil dluh na cca. 500 tisíc ale mám iMac! Všem se Vám směju, jsem teď jiná liga, než vy!
    • Takto slaby trolling uz sem teda dlouho nevidel
    • A co do toho iMacu u Mc Donalda davaj ze je tak drahej? A nebylo to skdoa penez kdyz to vsechno zejtra vy*eres ?
      • Prophet
        Přes ten tvůj škrabopis se nedá pochopit, zda to myslíš jako vtip nebo jestli vážně nechápeš ironii.
        • dal si 16 plusu takze to mysli vazne
  • Proto by u recenzi melo byt vzdy napsáno, podle jake verze (patche) se to dělalo...
  • Mno takze to zas bude jedna z tech her co si radsi zahraju tak rok po vydani aby to melo secky featury
    • Jo hochu, to uz budou vsechny planety pojmenovany a stred galaxie mnohokrat dosazen, je treba naskocit hned nebo nic nezbude:D
      • Ono by to také mohlo mít cosi do sebe, co třeba hledat právě ty planety, které ještě nikdo nenavštívil? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit