Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mam obrazky, vzhlad aj bio charakterov z tych preddefinovanych....Snake eye, Hex, Cherry bomb a Snitch (tusim).....ja som im len zmenil atributy a skilly na zaciatku tak ako sa mi pozdavalo (a teraz by som asi nieco urobil inak, ale uz si to po tych 30 ci kolko odohratych hodinach necham radsej na dalsie hranie)
  • No, ja sice nemam W2 dohrano, ale tech bugu je tam pozehnane. Treba v soubojovem systemu - pokud jdete do invetare a menite zbrane, tak Vas to nestoji zadne AP. Nekdy souperi nereaguji na obehnuti a strelbu do zad. Chyby v questu v Nomad campu atd.
  • Chce, sa spytat aky mate pocit z toho update co sa tyka tej optimalizacie a performance ? Ja som si dnes Wasteland od vikendu prvy krat pustil, a save som mal zrovna u Titana, ked sa spusti alarm a vypukne hromadna prestrelka.....Mne sa teda zda ze mi cela hra viacej seka ako pred tym updatom, ale kedze som to nemal 4 dni pustene tak si isty nie som a neviem ci sa da dat ten patch prec bez preinstalovania }ktore trva straaasne dlho|....ako je to u vas ? Bezi vam to lepsie na slabsich pocitacoch ako tvrdia tvorcovia ?
  • Keyz
    Mám to podle toho co dělají. Tedy: Sniper, Medic,engineer apod.
  • Keyz
    Hlavně se vyplatí myslet. To je vskutku nevídané!

Questy nejsou jasné a možné řešen se objeví časem anebo také ne.. Podle toho jak to hráč hraje. Super!
  • Pick Growley (lockpick, repair, hardass), Nurse Valorie (surgeon, hacker, medic, smartass), Brawl Crowley (strength, heavy), Sweetie Love (sniper, kissass) ;-)
  • Inquisitor
    No musim říct, že už se mi hodně dlouho nestalo, abych se na hře zasekl tak, jako na Wasteland 2. Zatim mám nahráno tak dvacet hodin a fakt spokojenost.
    Jinak kdo hraje jak máte pojmenovanou partu? Já mám třeba mechanika jménem šroub (červený trpaslík), ruskou sniperku Natašu a indiánskou medičku Rybanu :D
  • Vcera som dohral, 64 hodin, vacsina side-questov, co som dostal, splnenych. Uzasna hra, az na par crashov (ok, trochu viac nez par ale nie bolestivo vela), ziadne zasadnd bugy (az na jeden end-game text, ktory nie uplne reflektoval skutocnost). Nelutujem tych $120, co som im poslal a cakam na krabicku. Tak o rok si dam opat. Btw, bude na games recenzia?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit