Přejít na výpis diskuzí
Velký update Wasteland 2 připomíná, že číst rady v nahrávacích obrazovkách se vyplácí
16.10.2014 | Ladislav Loukota
68 příspěvků
-
No musim říct, že už se mi hodně dlouho nestalo, abych se na hře zasekl tak, jako na Wasteland 2. Zatim mám nahráno tak dvacet hodin a fakt spokojenost.
Jinak kdo hraje jak máte pojmenovanou partu? Já mám třeba mechanika jménem šroub (červený trpaslík), ruskou sniperku Natašu a indiánskou medičku Rybanu :D -
-
Popis mé party + Bio a portréty, nahráno mám již přes 90 hodin a pomalu se blížím konci.
www.keengamer.com/Articles/View/4318 -
Mám to podle toho co dělají. Tedy: Sniper, Medic,engineer apod.
-
-
ja mam obrazky, vzhlad aj bio charakterov z tych preddefinovanych....Snake eye, Hex, Cherry bomb a Snitch (tusim).....ja som im len zmenil atributy a skilly na zaciatku tak ako sa mi pozdavalo (a teraz by som asi nieco urobil inak, ale uz si to po tych 30 ci kolko odohratych hodinach necham radsej na dalsie hranie)
-
-
Pick Growley (lockpick, repair, hardass), Nurse Valorie (surgeon, hacker, medic, smartass), Brawl Crowley (strength, heavy), Sweetie Love (sniper, kissass) ;-)
-
-
koukal jsem nejake letsplaye a odradili mne ty tuny textu, tolik nebylo ani ve falloutu 2. f2 byl sice ukecany ale byly to spíš jen jednotlive jedna/dve vety ne tohle.
-
-
Mne nepripada ze by tam bolo nejak vela textu oproti Falloutom, ale na druhej strane, hra ta nenuti klikat na kazdy kew word a nedava ti quiz, ci si to cital, takze ked sa drzis hlavnej dialogovej linie, nie je to vobec vela. Uznavam, ze vela postav (hlavne Ranger Citadel) ma dialogy viac menej o tom istom (Cochise, Rangers, Vargas).
-
Je tam textu vic nebo min nez v Divinity Original Sin?
-
-
urcite mnohem mnohem vic
-
-
Děkuji pěkně. Trúúú túúú
-
-
nevim nehral jsem to
-
-
-
A ja myslel ze se tu resi wasteland 2 v tolika prispevcich a ono ne, resi se tu reklama..mno..je to tak jak jsem si rikal když jsem prvne videl gameplay z tehle hry...zapomenuta hra hned po tom co vyjde..
-
Otazka k W2?
Existuje neco jako pauza? Tzn. mimo souboj moznost zapauzovat a poslat svoje rangery na pozice , ve kterych je chci mit pred zacatkem souboje, a dat jim at si pokleknou, jakmile tam dorazi nebo musim byt jako chobotnice, ktera vsechno uklika sama realtime?
Je moznost dat ambush pred zacatkem souboje? -
-
Jako realtime chobotnice v tahovych soubojich opravdu byt nemusis.
Nicmene vypni group mode a pak si muzes pajdulaky rozestavit jak chces a prvni vystrel zapne souboj... -
-
pokud te souper neuvidi... ten dotaz je celkem dobrej, protoze pokud je lokace postavena tak, ze nemas sanci si panacky rozmistit nejak predem, tak ti nezbejva nic jinyho, nez nabehnout do bitky v hloucku lidi, kdy samozrejme nehrajes prvni... no a kdyz ma nekterej ze souperu dynamit, tak to neni prijemna chvilka
-
-
Myslim, ze to rozmiestnenie pri random encounters zavisi aj od outdoorsman perku.....ale isty si nie som....
ja to kazdopadne robim tak, ze prepnem na rezim pohybu jednotlivych panacikov, trochu ich rozhodim }hlavne sniperov a heavy weapon|.....a ak ide o silnejsieho supera a moje postavy su uz na poziciach, staci opat zmacknut medzeru, oznacit tym celu skupinu , bez toho aby sa pesuvali, staci povedzme snajprom vystrelit....a vsetci co na dany terc dostrelia, tak strielaju naraz a az potom zacina boj....
co som zatial nezistil ze ako funguje, ze aj ked som dal snajprovi tlmic . a striela na osamoteny ciel a na jednu ranu ho zabije, napriek tomu zacne boj aj s ostatnymi protivnikmi, ktory by akoze vystrel nemali podla statistik a popisu zbrane pocut...... -
-
mozno dalsi bug, ja som tlmic nepouzival, bolo to tak lepsie
-
-
-
Rekl bych, ze jsme si nerozumeli. Popsano je to zde a asi to nejde, coz je podle me fail:
http://steamcommunity.com/app/240760/discussions/0/630799997401044150/?l=french
-
-
No ja sem to resil pred bojem, poslal jsem vsechny kde jsem je chtel mit, zakleknul s temi co strili na dalku a pak sniperem (nebo assault rifli) nekoho strelil. Takze jeste nez boj zacal bylo jich o jednoho min ;)
-
-
Super, jak samotné boje s nějakými hlavními nepříteli jsou pojaty volně a nehodí hráče do situace, kterou musí řešit nějakým způsobem anebo je ve velké nevýhodě, díky nějakému skriptu.
Na konci byl souboj s jedním hlavním protivníkem a protože jsem se dobře připravil, tak to proběhlo zcela opačně oproti akčním filmům a mnoha hrám, kde nějaký šmejd kecá a pak se teprve něco stane. Následuje většinou dlouhý souboj.
Zde jsme přišel, použil jsme raketomet a bylo to vyřešeno *15*
Plus vtipný popis Ertan na konci hry. Jak to s ním dopadlo *1* (to se dalo, čekat) -
Dotaz: bude nekdy cestina? je nejaky termin popripade dela se nejaka fan cestina? tuhle hru bych si rad uzil jako relax. u tohoto typu her mam proste rad pocestene výrazy a zatim do toho nejdu jednak kvuli cestine a jednak kvuli odstraneni tech nejhrubsich bugu. mensi moc nevadi to uz je dneska standart:)
-
-
Bude: http://www.atox.cz/index.html a šaška co ti odepsal si nevšímej. Ať se jde učit co chce sám a nenutí to ostatním :) Já osobně nemám s angličtinou žádnej problém, ale rád si užiju hru v češtině. Obvzvlášť když bude překlad dobrej aspoň jako ve Falloutu.
-
-
No nechtěl bych to překládat, toho textu je tam slušný kvantum.
-
-
Dotaz. Co, krome vlastni lenosti, ti brani naucit se anglicky, nemecky, francouzsky, italsky, spanelsky, polsky nebo rusky?
-
-
Dotaz: Co tobě brání strčit hlavu do haj..u a nechat jí tam? Mělo by to pár výhod:
1. Nikdo by nemusel číst tvoje zbytečný commenty.
2. Třeba by se ti povedlo spláchnout ty tvoje debilní myšlenky, co ti očividně jdou hlavou. -
Co z toho zaruci preklad do cestiny?
-
-
bude jim moc pomoct s prekladem
-
-
my chceme češtinu! a ty se jdi učit treba i činsky magore
-
-
-
Hlavně se vyplatí myslet. To je vskutku nevídané!
Questy nejsou jasné a možné řešen se objeví časem anebo také ne.. Podle toho jak to hráč hraje. Super! -
Chce, sa spytat aky mate pocit z toho update co sa tyka tej optimalizacie a performance ? Ja som si dnes Wasteland od vikendu prvy krat pustil, a save som mal zrovna u Titana, ked sa spusti alarm a vypukne hromadna prestrelka.....Mne sa teda zda ze mi cela hra viacej seka ako pred tym updatom, ale kedze som to nemal 4 dni pustene tak si isty nie som a neviem ci sa da dat ten patch prec bez preinstalovania }ktore trva straaasne dlho|....ako je to u vas ? Bezi vam to lepsie na slabsich pocitacoch ako tvrdia tvorcovia ?