Přejít na výpis diskuzí
Velký update zajistí, aby vojenská akce Squad vyšla na Steamu v dobré kondici
28.11.2015 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Proc potom prispivas do diskuze kdyz v 95-99% pripadu ani nevis na co?
-
a blbeckem vzdy zustane
-
V 95-99% mi to zato fakt nestojí ...
-
Zkus obcas cist i ten text pod nadpisem.
-
Mně jo pokud nechápeš EA = Early access tak ne, z nadpisu jsem to tak pochopil že v dnešní době se tihle nadšenci snaží něco vydat bez chyb a FULL. Tedy budu jsou blázni, moc si věří nebo nevím...
-
Hraju to uz nejaky ten Mesic a musim rict ze to vypada na zajimavou hru i do budoucna ...
Jinak screenshoty na 2560x1080 / Ultra: http://www.openworld-games.com/squad-screenshots/ -
oo vypada to jako blbost, ale ta grafika omg *15*
http://www.escapefromtarkov.com/ -
rusaci delaj dalsi.... escape from tarkov
-
Dik to nedava zadnej smysl...
-
Láry fáry...třesky plesky... I když je pravda když to není AAA produkce mohla by to být i částečně pravda, to nebude EA? hm...
-
Něco mezi Battlefieldem a Armou, co se týče realismu, bych uvítal.
-
ááá si to v MP vypnu ééé a budu mít vyhodu ééé
-
Ze by konecne full spectrum war tak ako to malo povodne priniest OFP/ARMA ale nikdy neprinieslo? Som zvedavy
-
Jn, za nespoškozený model doskočí model zničený. Budoucnost!
-
Mě se teda vizuál nelíbí, divné nasvícení, postavy vypadají jako figuríny, všechno vypadá plastově a nepřirozeně, třeba strom ve videu, to je vážně slabota. Když si vezmu např. Darkest Hour a některé jeho mapy, tak tam se dá atmosféra krájet.. a běží to zastaralém Unreal engine 2.5.
Particle efekty to nezachrání, navíc se tam divně "slévají barvy" -
Pokud vim tak v Arme je znicitelne prostredi.
-
Mne grafika stačí bohate, hlavne aby to malo správnu hardcore hrateľnosť, takých hier nie je nikdy dosť.
-
Docela by me zajimalo jak resi balistiku a prostrelitelnost ruznych materialu...
-
Je to tak, já doufám, že Squad bude právě něco mezi Armou a Insurgency. Mapy jako z Army a hratelnost jako z Insurgency a budu spokojenej. Mám rád pomalý taktický souboje, ale v Armě je to někdy fakt na zabití *2* ale pořád je super. Já doufám, že tam ty detaily budou časem trochu přibývat, ale zajímá mě víc terén - šutry, kmeny, keře, stromy, rýhy, hřebínky - než třeba jak detailní jsou budovy. každopádně jim fandím, už jen za nápad, chtělo by to takových víc.
-
Jako vizuál je pěkný, ale štve mě nezničitelnost prostředí. Přece jen v dnešní době už bych čekal alespoň okousané rohy. Na druhou stranu, kluci z Bohemky by se mohli učit i z pacmana.