Přejít na výpis diskuzí
Velký update zajistí, aby vojenská akce Squad vyšla na Steamu v dobré kondici
28.11.2015 | Adam Homola
43 příspěvků
-
jaj, vypadá to pěkně, jen netuším, proč ti rusové vypadaj výbavou jak někdy z 80. let...
-
-
AK-74M je z devadesátých let a je to stále základní zbraň vojsk Ruské federace.
-
-
Taky je to kvalitní puška... ale GGGay je spíš na tu estetiku...
-
-
-
Jsem svedav jak se to bude hrat, bude to trosku niche odvetvi, proto se asi na KS nevybraly miliony.. ale stale dost penez v tomhle pripade podle me. Insurgency je fajn, ale ten engine je proste uz trosku krkolomny a neposkytuje dostatek detailu prostredi.
-
-
To není enginem, ale rozpočtem. Squad sice běží na UE4, ale detailů taky moc nepobral a soustředí se hlavně na core hratelnost těhle her jako gunplay a teamplay, takže nerozhoduje, jestli je v afgánské boudě o tři židle víc nebo míň. Tím nechci říct, že mě to spartánské pojetí prostředí nemrzí.
-
-
Je to tak, já doufám, že Squad bude právě něco mezi Armou a Insurgency. Mapy jako z Army a hratelnost jako z Insurgency a budu spokojenej. Mám rád pomalý taktický souboje, ale v Armě je to někdy fakt na zabití *2* ale pořád je super. Já doufám, že tam ty detaily budou časem trochu přibývat, ale zajímá mě víc terén - šutry, kmeny, keře, stromy, rýhy, hřebínky - než třeba jak detailní jsou budovy. každopádně jim fandím, už jen za nápad, chtělo by to takových víc.
-
-
rusaci delaj dalsi.... escape from tarkov
-
-
tvl sem prvně četl: escape from turkey...
-
oo vypada to jako blbost, ale ta grafika omg *15*
http://www.escapefromtarkov.com/
-
-
-
-