Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože spoustě lidí teplé pivo chutná? byl jsi někdy v Anglii? *1*
  • samozřejmě a není blbost mačkat ctrl, když to dělat nemusíš a můžeš regulovat pohyb analogem? Proč si dávat teplé pivo, když si můžeš dát studené...
  • Tilwaen
    U čeho je zrušená G25 podpora?
  • Plynulej prechod chuze beh na gamepadu funguje jen je uplne bez odezvy a musi si clovek zvyknout kde presne je ten prechod ale neni to ani rychlejsi ani lepsi je to proste a jenom jiny.

Vsimni si ze o zavodnich hrach jsem nic nepsal a sam je casto na ovladaci hraju ale ze by stealth hra byla na controlloru lepsi protoze muzes pomoci analog sticku prejit "plynule" z behu do chuze a pomale chuze to je proste blbost :D
  • Timhle postem si jen potvrdil, ze vubec netusis ocem mluvis ... hraju K+M , ale prechody chuze/behu, plynule zataceni v zavodnich hrach ma gamepad jednoznacne lepsi a "prirozenejsi" , ale to clovek kterej vidi jen cernobile asi nikdy nepochopi
  • Prodam Venoma, plne funkční, v případě zájmu, pisnete.
  • Nech ho být, on už je tim internetem uplně degenerovanej. Píše, a to jak sám tvrdí, nemá co psát.
  • samozřejmě, že by to mělo být bez odezvy, jenom krátký pocit že končíš, o tom to je panebože, ne že budeš jak jelito mačkat ctrl, aby ti postava začala chodit. V reálu taky bez odezvy zpomalíš kroky a nemačkáš ctrl. Sprint je třeba v MGS na analogu, který zmáčkneš, takže další krok k lepšímu ovládaní postavy. MGSV je krásný příklad, jak dokonale jsou pohyby, animace zvládnuty a propojeny s gamepadem, Snake udělá vždy, to co chceš.

Tady není potřeba debata. Mám najetý stealth hry komplet snad všechny, co vyšly a mám jich spoustu najeto i na K+M, ale v pohybu se nic nevyrovná analogu.
  • Dobrá recenze HW. Já zkoušel kdysy dvě podobný periferie, jedno bylo fragfx a u druhýho si nevzpomenu ani na název, ale ani jedno nebylo pořádně použitelný. Dost nepřijemný lag v odezvě. Tohle podle popisu už vypadá o něco líp. Škoda jen toho kostrbatého nastavování. Divim se, že sony neudělá vlastní alternativu tohohle ovládání. Být to kvalitně zpracované a třeba mít v PSN appku na nastavení by podle mě prodalo docela dost kusů. Na závody si taky člověk zapojí volant, pokud mu teda třeba nezruší podporu jako pro G25!!!!!, nebo na letadla páku a nebere to využití joypadům. S tou myší je problém, že člověk musí řešit umístění podložky ke křeslu nebo sedačce na který je zvyklý se válet:).
  • Na plynulou regulaci rychlosti chuze kdyz to hra vyzaduje (jedina u ktere si neco takoveho vzpomenu je stejne snad jenom Hidden and Dangerous 2) to bylo perfektni.
  • Protoze je to alespon pro me pohodlnejsi nemuze se ti stat ze si treba pri otaceni popobehnes. U ovladace je moment kdy prechazis z pomale chuze do rychle chuze prakticky bez odezvy.
    Na sprint pouzivas stejne tlacitko i na ovladaci.
  • nespletl jsi si žánr? Tohle není debata u RTS *15*
  • používáš tří možnosti pohybu a to pomalé chození/chození/sprint. Proč používat další klávesu na relugaci obyčejné chůze, když to můžeš udělat analogem
  • Zrovna prechod mezi chozenim a behem je u ovladace vec ktera mi neprijde o moc funkcnejsi.... U 99% stealth her pouzivas beh/chuze a plizeni/neplizeni a na to ti staci dve klavesy.
  • Krom kolečka na myši např
  • Proč bych to jako nevěděl, playstation za pár tisíc si snad může dovolit každý, nebo si mysliš, že kritizuju něco o čem nevim, na konzoli jsem hrál dost, proto mohu posoudit, o kolik je ovládání na gamepadu horším a méně přesné
  • Jak vlastně můžeš vědět, jak se ovládala taková čtverka? *3*
  • Já poslední MGS nehrál, ale jestli lze soudit podle předchozích 4 dílů, je ovládání na páčkovači doslova porod
  • nevím jak ty, ale já hraju MGS bez pomocníku a mám skoro všechny mise na S-rank :) Chtěl bych tě vidět, jak jsi na tom ty :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit