Přejít na výpis diskuzí
Venom X – test hybridní myši pro PC i konzole
12.3.2016 | Jan Olejník
107 příspěvků
-
Trošku smutné mně připadá, že se tu někdo bije za herní periférii. Ať si každý hraje, na čem ho to baví více...
-
-
Ale dyk LVému to je úplně jedno jak je vidět *15* sám to někde psal "hraj si na čem chceš mě to je jedno" jen asi když to není K+M tak je ten dotyčný deb*l *15* logika *15*
-
-
až bude mít více starosti, tak to přestane bavit...
-
-
-
samozřejmě je to dobrá věc, kombinaci gamepad + myš používám už dlouhá léta, mám raději plynulý přechod z běhu do chůze a naopak jakož i možnost jemných korekcí. Klávesnice bude samozřejmě vždy rychlejší, Quaka bych s gamepadem nehrál ale například na stealth hry je to jako stvořené.
-
Naco nahradzat najdokonalejsi nastroj na hranie hier gamepad?
-
-
ouuu... nějak nejsi ve formě... hodně slabý trolling *8*
-
Dokonalý bude nahrazen ještě dokonalejším, tomu se říká evoluce *4*
-
-
Nejdříve bych se naučil alespoň trošku fotit, vyčistil bych komponenty a pak bych se vrhl na recenzování HW.. :)
-
-
Tak tak, od recenze hw cekam především skvele fotky srovnatelné s oficialnimi produktovými fotkami. Zrcadlovku, lightbox, photoshop jsou zaklad pro hw recenzi. Kvalita textu, gramatika a informace jsou vedlejsi
-
-
Ten čas co věnují textu by se dal využít na nějaký pěkný foto rámeček. Za mě štěňátka nebo vězení.
-
-
Štěňátka ve vězení?
-
-
Ideální. Jak drsný tak roztomilý.
-
-
-
Presne tak. Ved to aj tak nikto necita, ide predsa o fotky:) Podobne ako u Playboya:)
-
-
-
Nepotřebuji, ale pro nějakého nooba co přešel z M+K a nemá v prstech cit to asi bude dobrý začátek... LoL, trololo
ale vážně, je to blbost. -
mám rád nové věci
-
-
a co ještě máš rád? *15*
-
-
Mně se ten koncept líbí.
-
Hybrid je vždy zlo. Pokud chci vzít od obou platforem to dobré, tak většinou vyjde jenom to, že oboje je podprůměrné. Navíc tahle sada vypadá jako od kazetových her, co prodávali větnamci tak před 15 roky. Levné, plastové, ošklivé. Když chci páčku, vezmu gamepad, jinak K+M. Ale nebudu se otravovat s takovým hybridem. Myslím, že mačkání WASD pro chůzi+myš je mnohem lepší než páčka a myš.
A když jsem se podíval na cenu, tak to si fakt koupí jenom blázen. 3800 za tenhle plastový žďorp? -
ale ja pevne verim, ze pri tyhle prudky herni evoluci si nakonec konzolisti zahrajou i se skutecnou mysi *5*
-
svůj Duashock bych za nic nevyměnil...