Přejít na výpis diskuzí
Veselé masakrování s barbarem v Diablu III
11.4.2012 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
15.5 zasekne se má sekera do hlavy nejbližšího trola.
-
Taky jsem měl pocit, že plná verze bude krátká... pak jsem ale zjistil, že v Betě není celý akt 1 :-).
-
-
Asi takto, v bete je asi 10% z celeho aktu I :D
-
-
No kdyby tam bylo jen 10% tak jen první akt by musel vyjít při hraní na 10-15 hodin ne-li víc. Protože jen projít betu když neletíš jak blázen, ale hraješ hezky v klidu a nikam nespěcháš trvá hodinku a půl někdy dvě. Pokud nehraješ public game tam už to je rychlejší když je vás na to víc. A kdybys chtěl projít jen celej normal tak odhaduju s tímhle výpočtem něco kolem 60 hodin, kdyby akty byli stejně dlouhý, a to je fakt až moc. To by pak nemuseli dávat obtížnost Inferno. *15*
-
-
Precti si oficialni fora diabla 3 :)
-
-
No tam sem skoro denně a všude se píše 1/3-1/4 ale nikdy 10%.
-
-
Aha, takze tech 10% jsem asi chtel slyset a nejak me to utklo v mozku :D
BTW. mas pravdu 1/3 aktu I.
-
-
-
-
-
Udajne velikost bety odpovida delkove k Blood Raven z D2.
-
-
Už jen 33 dnů ... *1*
-
-
32
-
-
31
-
-
-
*14*
-
ses d*bil. bez urážky *1*
-
tak za koho budete hrat jako první? ja asi za witch doktora nebo co to je
-
-
Jo, taky asi Witch Doctora. Do mulťáku, a pak si budu schovávat barbara na singl, až mě všechno to obíhání bude štvát a budu chtít trochu brutálně brutální old-school brutality *5*
Masožravý žáby jsou hrozně cool, ale sekera do hlavy je sekera do hlavy *14* -
-
nevim jestli witch doctor nebude v multaku moc slabej nebo alespon narocnej na hrani. tipnul bych si že nejsilnejší na multak bude barbar nebo mag, možna hunter
-
-
osobně shledávám OP demon huntera.. Vystřelí 20x za sekundu a pak uteče, respektivě barbar se maximálně proti němu zmůže tim jeho mega velkym skákáním. Ale monk, kterej je jen kontaktní na blízko asi udělá velký prd :-)) Witch doktor mi přijde jako druid s nekromancerem za cenu jednoho :) Bude možná fajn, ale jen do doby dokuď má manu :) Wizard-mage, bude klasika. Střílení do protivníka všechny dmg kouzla dokuď se nevyčerpá mana-bar a pak před ním utíkat 4minuty, než se mi načerpá zpátky a pak zase. Takhle se to udělá 10x a všichni budou nadávat na to, že ty lidi nemaj žádnej skill :-))
-
Někde jsem zahlídl, že z toho omezenýho obsahu co je k dispozici v betě to zatím vychází tak, že:
Barbar > Demon hunter > Wizard > Monk > Witch Doctor.
Určitě počítám s tím, že WD bude spíš přes support a crowd control než přímo přes boj. Právě proto s ním počítám do co-opu, na PvP jako tradičně házím bobek *3* -
-
V každom patchi čo zatiaľ vyšiel bolo niekoľko "op" skillov, na ktorých niektorí maniaci hneď stavali buildy (na tom builderi od blizzardu) - samozrejme hneď v ďalšom patchi boli tie skilly vybalansované. To sa stalo už asi 10x. Predpokladám, že blizzard bude pokračovať v tradícii d2 a bude to tak i v trojke - čo patch, to nový "uber" skill a "uber" char.
V pve je to celkom jedno a záleží od toho, čo komu vyhovuje - melee, ranged, aoe, 1v1 atď.
Mne sa osobne sa najviac páčila hra so sorcereskou, najmenes asi demon hunter.
-
-
-
-
male wizard.... konecne, cely D2 sem stravil tim, ze sem si nekdy chtel zkusit sorcku, ale hrat zensky je mi proste proti srsti =)
-
-
ad. neutoceni mobu - uprimne si myslim, ze se jedna o AI mobu, nebo o nejaky efekt na skillu barbarove, nejaky interrupt, stun, knockback, co ja vim. Vemte si nektery velky moby z D2, kdyz jste do skupiny s hammerdinem roztocili kladiva, taky akorat stali a nehnuli se, protoze neustale dostavali interrupty =)
-
-
Jakmile se na vyssi obtiznost zastavis, tak jsi mrtvej, hlavne pri prvnim pruchodu kdyz nebude dobry vybaveni.
Obyc potvory nejsou moc nebezpecny, ale ve hre jsou jeste speciani potvory, ktere maji vic zivotu a ruzne ability: stun, teleport, zmrazeni a atd..
-
-
nuž, predobjednávka Diablo 3 priamo od Blizzardu za 59,99€, no nekúp to... Pritom sa dá kúpiť trebárs za 42,99€ inde. Im už naozaj prešibáva?
-
-
A v com je problem ja som predobjednal collectors za $120 sak je to kua Diablo 3 peniaze nehraju rolu.
-
-
pre živiteľov rodiny určite rolu hrajú. Pre detičky, čo potrebujú ešte nejaký plagátik, knižočku alebo figúrku, nuž, nech si veru priplatia keď na to majú, resp. rodičia sú ochotní zacvakať.
-
-
Nesmis to brat tak vazne .) Me se reakce naopak moc libila :D...
Jinak co se limitek tyka.. taky mi prijde ze si je kupuji hodne specificti jedinci :D Ale proti gustu...
-
-
lol Chujko *1*
-
:D
-
-
-
ti co hrali betu..nevadi vam, ze se negeneruje pokazde nova mapa ? me to prijde jako strasne minus, ale betu jsem nehral, tak nevim jak to pusobi
-
-
Venkovní lokace mají fixní okraje a dulezite objekty, např katedralu, cesty atd, ale zbytek se meni, takže vchody do dungeonu, potvory, truhly atd jsou pokazde jinde. Dungeony se nahodne skladaji z ruznych segmentu, kde jsou nektere body fixni, ale cesta k nim se meni.
-
-
Takže něco jako Tamoe Highland v D2? Fixní vchod, brána do kláštera, jeden dungeon a zbytek náhodně?
-
-
Tady to mas jednu mapu z bety, je to tam hezky vysvetelno:
http://www.diablofans.com/news/1130-map-generation-analysis-the-weeping-hollow-groups-in-public-games/
na mape jsou segmenty, ktere se nahodne meni, takze i kdyz vlezes na tu mapu po desate, tak budes vedet co je na druhem konci cesty, ale aby jsi nasel vchod do dungeonu nebo ruzne eventy, co jsou rozmistene nahodne, tak musis prozkoumat celou mapu.
-
-
-
Generuje, ale trochu jinak nez jak to bylo v D2 treba. Pokazdy kdyz prochazis betou tak je to ale jiny.
-
-
Co to je za japonskou hopsačku?
-
-
Vis jak... nekdo rad japonsky hopsacky a nekdo rad indiany v kapuci a nenadelas nic.
-
-
Smutný, že tý japonský hopsačce říkaj Diablo...
-
-
Tetka, běž se radši věnovat Čekání na Go...rdona. Nebo tak něco *3*
-
-
-
Co ti budu vykládat *5*
-