Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mo mam odehranou betu D3 za všecky classy, a musim žíct že kam se serou předchozí díly diabla, je to geniální hra, a líbí se mi že převzali hodně hodně věcí z wowka, kde to funguje už léta, těším se nehorázně na plnou verzi, jen se bojim delky celé hry, v betě projdete act 1, a trvá to hodinu a pul, a actu bude 5, doufam ze nebude celá hra mít 7,5 hodiny
    • genki.sudo
      Nie len to je cca 1/3 ale vezmi si že obtiažnosť bude ďalej len narastať.. Zatiaľ čo betu doslova 'prebehneš', v neskorších častiach hry to už také ľahké nebude, to sa neboj. :)
    • Malá oprava v betě neprojdeš 1.akt celej jen asi tak 1/3.Skeleton king sice vypadá jako akt boss ale neni a takovejch tam bude víc.
      • 1/4 nemata info a pisete picoviny jak nekdo muze vypustit z huby ze v bete prosel akt 1 dmnce
        • It's about 1/3 IIRC - and you'll generally reach level 30 by end of Normal, play to about 45-50 through Nightmare to 60 in Hell. *5*
      • to je dobre, uklidnil jsi mě, pravě ja o tom info nemám, hral jsem jen betu, ale nepídil jsem se po informacích okolo, a když jsem ho zabil tak to v hlavním menu i ukáže že sem doknočil act1 zabitím skeleton kinga
    • V Diablu 2 platilo, že každej následující akt byl delší než ten předchozí, takže bych byl v klidu.
      • No tak to opravdu neplatilo =) Bylo to prave naopak, Act 1 a 2 byli +- stejne dlouhe, Act 3 byl uz kratsi a Act 4 byl nejkratsi ze vsech ... Jinak jak uz bylo receno tak v bete D3 projdes podle blizzardu asi tak 1/3 prvniho aktu, nikoli celej prvni akt.
        • nvm ako ty. Ale ja som niekedy v treťom akte trafil cestu až na 4tý pokus.
          Z môjho pohľadu bol najkratší druhý akt... Ale zas pravda, že som to hra veľmi dávno a mam trošku zkreslenú predstavu o jednotlivých dĺžkach. No ten tretí mi utkvel v pamäti. Nielen kôli malím hnusným prišerkam čo mi daval zabrať niekedy, ale aj kôli tej posratej lokalite - /bludisko/ - btw. myslene v dobrom. :D
          • On to bere možná podle rozlohy, já to beru podle herní doby. Prokousat se prvním aktem jde za chvilku, byť je co do rozlohy možná největší. V druhým aktu přituhne a rozhodně trvá dýl ho dokončit než ten první. Třetí akt se taky hraje dýl. Čtvrtej je možná nejkratší...
        • Mě to tak krom IV. aktu nepřišlo...
  • vypada to fajn,ale stejne se mi nejvic libilo prvni diablo...takove temne goticky,depresivni... :)
    uz dvojka byla takova "az moc barevna"
  • Ach jo jeste mesic, uz abych to klikal:)
  • Ach jo, kde je epic video na monka? :)
    • na moka som sa nesmmiene tesil az do doby nez ukazali ako vyzera v lepsom sete.JE to naozaj nevkusne nieco medzi papezom a rasputinom.
    • Možná příští týden. Každej tejden video na další postavu má vyjít
  • celkom pekne sa to hybe a hyri farbickami....ale nepaci, priliz sa to posunulo smerom k japonsku, vsetky tie udery sposobujuce vlny, cele zle u mna
    dalej, dost priser co som tam videl, len stalo a cakalo na smrt, aj po udere od barbara, neutocili,...mesiac pred vydanim a tieto veci niesu vyladene? alebo preco to je v traileri?
    • No mobum se zvysuje radius reakce podle obtiznosti a druhu creepu tzn. na hell nebudes stacit utikat :) a v infernu ti pobezi snad z dalsi obrazovky kterou jeste ani nevidis hh
    • Kinet1c
      este sa budes modlit a priat si aby si to nepovedal, co si povedal, tzn ze "dost priser co som tam videl, len stalo a cakalo na smrt, aj po udere od barbara, neutocili" oni utocit budu a budes mat co robit, to je ovsem, ked to budes hrat, to zas neviem, ja budem predobjednane, dovtedy, uz by som mal mat prelezly LoG, od hlavy az po nohy :) skratka, bude zas co drvit na dlhe dni ci mesiace
      • nehadam sa, len bohapusto komentujem co vidim :))
        • Vzdy musis cekat odvetu, protoze komentujes D3 :).
          Prestoze jsem D3 radne natesenej, tak pravda je, ze nektere potvory tam vicemene staly a koukaly. Rekl bych, ze se ale bude jednat spise o AI dotycneho typu priser, protoze i v D2 falleni k hrdinovi dobehli a k utoku se moc nemeli.
          Holt nektere prisery maji za ukol zabijet a jine byt zabijeny.
    • Len otazka hral si diablo?
      • jj
    • No a co jsi cekal, ze budes kazdeho moba pizlat 30 min nez ho zabijes ? a mob ti predvede takovou UI ze strci celou serii FEAR do kapsy ? ? Vzdyt je to presna koncepce D1 a D2 kde take zabijis masy nepratel ... je to DIABLO a to si uvedom rubacka, kde krom specialnich bossu jen klikas a a klikas a zabijis tuny nepratel a kdyz pisi tuny, tak mam opravdu namysli TUNY nepratel, obzvlaste kdyz jsi ani nevidel jak se kiluji mobove na nejtezsi obtiznost, tam teprve se teprve ukaze tvuj skil a nervy :-)
      • precitaj si este raz co som napisal :)

edit: lynch reagoval k veci, ty k niecomu co som vobec nespominal
        • Cetl jsem to 5 x :-))) a stezujes si na barvicky ve hre a netecnost mobu, vice muj nazor viz predesly prispevek :-)
          • netecnost mobov v 1 a v 2 nebola, utocili na teba ihned ked ta zbadali, tu vo videu nietkore..tie velke co ako umber hulky vyzeraju, stoja aj ked barbar do nich sekal, no :)
            • To určite... Taký zombíci sa potulovali popri stenách a postavu ignorovali, kým nebola rovno pri nich. Rovnako napríklad aj gargoylovia a iné príšery. Diablo 2 to isté - takmer všetky revivnuté príšery okrem minotaurov, knightov a yeti úplne na nič, lebo robili všetko možné, len neútočili - a aj vtedy len 1 útok za pár sekúnd.

A "keď do nich sekáš" jednoducho ich môžeš dostať do stun locku - vtedy sa nemôžu pohnúť ani útočiť. Pridaj k tomu ešte knock target back + stun zo skillov a vecí...

Vidíme ako dobre si pamätáš d1 a 2. *15*
    • Nebal bych se toho, ze potvory v Diablu nebudou utocit.
  • Snad první video, kdy mi nepřijde, že hra není nastavená na "very low" detaily. Vypadá to dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit