Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    I Jindra by si zasloužil nějaké to sváteční plus1… když máme ty Vánoce.
  • Trol.diskuzni
    Havla též půlka národa odsuzuje jako zrádce a podívej se na ten cirkus... Holt Dášenka si zařídila svoji životní divadelní roli a celý svět z toho padá na hubu. *5*

Prostě je to všechno "upchímné", no doubt!
  • Jimei
    Lidi měly by ste se dohodnout co mu dáte jeslti mínus nebo plus protože ješte před chvíly měl 17 -
  • Kr.Pa
    Pro mě by byl dárek, kdyby mě redakce odpoveděla na e-mail.
  • Taková prsatá paní držící ps3 by mi vůbec nevadila, a taky by to byl měkký dárek *7*
  • Phillios191
    Já si přeji Dana Vávru v dárkovém balení :)
  • B.o.b
    I vám přeji šťastné a veselé Vánoce *4*
  • Pete.palis
    TroLoL *7*
  • I když assassins moc nemusím, musím říct, že encyklopedie vypadá famózně.
  • Pete.palis
    Jindro, dál bych ti dárek, ale jsem švorc, tak ti dám alespoň -ko :)
  • Trol.diskuzni
    Přeji všem ničím nerušené Vánoce u nejlepší hry vydané v kvartéru = Skyrim. Přeji všem čtenářům a zejména nekritickým nerdům, aby jim koně lítali a vybíhali horstva stejně agilně jako doposud, aby draci přeřadili na správnou rychlost a trochu se obrnili, když už létají nazpátek a dají se občas zabít dvěma ledabyle mířenými šípy, a také aby Bethesda přinesla do příštího roku mnoho exkluzivních DLC a patchů, které zvýší hodnocení tohoto počinu ze 12/10 na minimálně 26/10, protože jinak nehraju. *13*

P.S.: Já si velmi přeji DLC Dragon Racing, asi si o něj napíšu Ježíškovi Howardovi a budu doufat, že to do zítřka stihne. *5* *14* *14* *14*
  • Amylee.Anderson
    Jo.. Na mobil, na mp4, možná by se tu našel i na baterky. Proč? Nedám!
  • som zvedavy co dostanem zajtra od Jezisa Krista Nazaretskeho
  • Všichni se tu hádáte a nadáváte do ho*ad a teď si přejete hezký svátky??
  • Stačí vyjmenovat hry, nebo chcete konkrétně jména postav. Díky za odpověď.
  • rancor1223
    Tak vám všem přeji Šťastné a Veselé Vánoce a Nový rok a nepřežeňte to s alkoholem, ať nám má kdo vylosovat výherce *1*.

- rancor1223
  • Maji vanocni vyzdobu v obchodech a podobne, ale jen proto, ze se to k nim dotahlo z ciziny a je to moda. Jinak jako jedinci, rodiny a v tom smyslu jak slavime my, tak neslavej. Hezke vanoce vsem a hodne peknych her pod stromeckem.
  • matty-the-gamer
    *1* Už vím komu ježíšek nepřinese dárky...
  • blixa
    Jen kdyby se nekdo divil proc jsou i tady zablokovany prispevky - tipovani postavicek na obrazku je v tyhle diskusi zapovezeno. Diky. :)
  • Hezké svátky všem a co nejméně měkkých dárků pod stromeček *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit