Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce přeje redakce Games.cz!
23.12.2011 | Redakce Games.cz
96 příspěvků
-
Veselé Vánoce!
-
Velký dík všem redaktorům (stálým či externím) za vaší práci. Jsem pravidelným čtenářem Games.cz a na každodenní příval novinek, článků, témat se vždy těším. Ještě jednou díky všem a přeji v klidu strávené svátky a't už v rodinném kruhu či s nějakou kvalitní hrou.
-
Přeju všem klidné svátky, hodně jídla a sladkého nicnedělání *5*
-
Díky vám také Games.cz
-
Tak já se taky přidávám hezké vánoce at máte hodně cukroví pro feedování trollů a idiotů tu na Gamesticali (Jo myslím tebe Jindro... )
-
-
Jindra je v poho, jsou tu horsi :)
-
-
Možná je možná není ...
ale já sem si nemohl odpustit ho nezmínit *14* -
myslíš česko-japonský manga console mani :D? Těch je v ČR plná prd*l zdá se, šťastné Vánoce i jim (slavěj asiati vánoce?)
-
-
Maji vanocni vyzdobu v obchodech a podobne, ale jen proto, ze se to k nim dotahlo z ciziny a je to moda. Jinak jako jedinci, rodiny a v tom smyslu jak slavime my, tak neslavej. Hezke vanoce vsem a hodne peknych her pod stromeckem.
-
Slavej...
že nějaký jouda videl jeden díl nějakého Anime na Jetixu s cz Dabingem z nej nedělá česko japonského manga console mana (=Otaku)
-
-
-
Tak když jsou ty Vánoce, tak já slibuju, že od zítřka nebudu trollovat a budu psát jen nekonfliktní příspěvky plné neutrálních názorů.
Po celý jeden týden.
-
-
stačí jména her nebo to musí bejt přesný jména postav
PS: veselé vánoce vám všem -
-
tak treba u treti to nedas ani ve snu :P. to nejde.
-
-
Mě napadá tak Gears of War nebo W40k Space Marine (podle mne je to nejpravděpodobnější).
Spíš to bude Space Marine (podle tvaru držené zbraně), ale už ani nevím jak se jmenovala ta hlavní postava hry... možná že nijak... *4* -
to je fakt vim tu hru ale ne jméno postavy
-
-
tam to nejde z principu, a tech her, kde si "ho" mohl videt je vic.
-
-
pravda ale jak "ho" teda může někdo uhodnout to nejde
-
-
staci jenom jeho hlavni pracovni zarazeni :).
-
-
-
-
-
-
Šťastný a veselý, co nejmenší hlavobol z přemíry alkoholu a nulovou žlučníkovou koliku z hromady jídla! *2*
-
Všetkym prajem šťastne a vesele, krasne sviatky, dufam že si pod stromčekom každy našiel to svoje, a ked nie, tak samodarček je tiež darček *1*
-
Krásné a veselé vánoce všem hráčům, báječné redakci mnoho dalších skvělých článků a všem štěstí a pevné nervy do příštího nového roku.
-
Dobri vecir,
aj mi Homosexualni komunita Battlefield 3 ,,LAMA´´ cize : @ndy2305,Reitak,Menchik,Brilant...
Prajeme krasne Vanocni svatecky *14* *14* *14* -
-
wtf?
-