Přejít na výpis diskuzí
Vesmírná simulace Elite: Dangerous vyjde ještě letos na Xbox One a s odstupem času na PS4
5.3.2015 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
původem PC hry to nemeli na konzolich nikdy lehke, snad jen to diablo 3 se poradne prosadilo. Jinak pokusy jako Supreme Commander (x360), XCOM, Warcraft 2 atd, nikdy zadnymi velkymi hity nebyli. Ale koneckonců proc ne, konzole podlehaji daleko vetsi kontrole kvality tak to aspoň Braben bude muset udelat poradne a včas, PC platforma z toho bude jen tezit.
-
-
D3 neni puvodem PC hra.
-
-
A co to je, kdyz ne puvodem PC hra? Dieslova lokomotiva?
-
-
http://38.media.tumblr.com/tumblr_maiev3a12f1qjj0j1o1_250.gif
-
-
-
-
podvod na pc hráče. nechali se oje*at do zadku.
Nechají si to na ks zaplatit od pc hráčů a také otestovat od pc hráču... -
-
Kecas Kadle! Brabac me do anusu nebrousi. Zaplatil jsem za hru, ktera me hodne bavi a nemam s tim jedinej problem, navic slibej vzdycky, ze neco pridaj a v dalsim patchi to je. Krom toho porad opravujou chyby a reagujou na podnety a prani hracu na foru. Tys to podle me vubec nehral!
-
Proč je to podvod? Už od začátku KS kampaně, se ví, že plánují vydat na konzolích. Nikdo komu to vadilo jim snad nedal peníze, aby si potom stěžoval na něco co se vědělo už od začátku.
-
A ti xbox hraci to jako dostanou zadarmo? Nedostanou, budou za to muset zaplatit stejne, jako PC hraci, at uz backeri, early accesori i ti, co to koupili az po oficialnim vydani.
-
-
Až na to, že backeri šli do toho bez záruky že vůlbec projekt vyjde a dali jim peníze předem. Konzolisti neinvestují do projektu, nýbrž si kupují hotový produkt. Pokud vím, tak exclusivita na PC a OFFLINE play bylo jedna ze základních slibovaných bodů toho projektů.
-
-
-
Ok, seems legit to me. *3* Tak je Star citizen a je dílo dokonáno. Vždyt na nabouchaném pc s posledním modelem HOTASS se to bude sakra ovládat lépe ne!! To by tak hrálo aby Gejmped vytlačil džojstyk za několiik tisíc *16* *16* *10* *1* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*2* *15* *3* -
-
hotas rozbeháš aj na ps4 an xbone, stačí aby to hra podporovala, čo určite bude
-
Joystick bude vždycky přesnější, než gamepad. Já když vemu X360 pad, tak prostě nejsem schopný dost jemně manévrovat.
Ale myslím, že bude jen dobré aby to šlo ovládat s jakýmkoliv zařízením... ať si každý vybere co mu vyhovuje a není kvůli tomu ve hře penalizovaný. -
-
vypni si deadzonu uplne pak to jde o hodne lip, nativni nastaveni je na pikacu
-
To už je možné ted ne... ? Sice to co jsem napsal nahoře je jak rozohněný konzolo-pccčkář ale jinak mně to celkem udivilo to né že ne. Rozhodně jsem to nečekal tak rychle.
Pak už došli veškeré argumenty "ale pc má přeci exkluzivky..." to už neplatí a ty exkluzivky budou z řad indie pixelartovin (no offence only truth). -
-
Já myslel, že mluvíš o Star Citizenu teď ... Tam to moc nejde. Gamepad není moc dobře nastavený co jsem slyšel.
-
-
+ Pro pccčkáře tedy *4* Na druhou stranu co není ted může být jindy.
-
-
-
-