Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zombytrooper
    I kdyby to bylo ze zlata kdo si koupi

    Early access verze House of the Dying Sun

    je blbec bohuzel a muze si to dat na policku k papiru day-z s dalsima. Hru bych bral vsema deseti ale kdyz uz nejsou dema u AAA her pro jistotu tak se prvne ma udelat hra a teprve potom prodavat. nejaky bonus atd je plivanec klasickemu rozmyslejicimu hraci


    prealfu zvladne hodne lidi uplacat. pokud je to zanr co je aktualni muze to dat do predprodeje. a legalne se potom nato vykaslat.konec koncu proc by dodelelavalo studio hru kde uspech jiz byl ala day-z. boom na steamu. vyvojari si jasne spocitali ze je lepsi koupit si auto a barak nez sedet ve sklepe, dodelavat hru z ktere nebudou zadne penize pac uz hodne lidi zaplatilo.
  • To jsem zvedav, budou-li mit letouny omezenou rychlost a to jeste tim komickym stylem, ze titansky kriznik bude mit maximalni rychlost (nikoli zrychleni!) pomalejsi :)
    A jestli zatocenim letounu do protismeru se tento otoci a poleti stejnou rychlosti opacnym smerem.
  • Vypadalo to "jednoduše" (abych nemusel psát hnusně) protože to mělo být generované. Vypadalo to "jednoduše," ale díky generování to mělo mít nepředvídatelné boje a 100% znovuhratelnost a hráč měl být ten špatný.

    Teď to bude "jednoduché," skriptované a zcela neoriginální. Blahopřeji. Hlavně že to bude podporovat VR.
  • tomocz
    Elite jsem zkoušel, ale příliš mě neoslovil. Ano, ze začátku se zdá super, všechno to působí parádně... ale už po pár hodinách se dostaví strašnej stereotyp :/ Navíc za tu cenu je toho obsahu strašně málo. Přestal jsem to hrát v podstatě když ukázali novinky z datadisků, který stojí opět 1000 kč. Přitom tyhle věci měly za tu cenu bejt v základní hře.
  • nebo v Elite, tam jsou souboje, hlavne PvP perfektni
  • tomocz
    Sice super soundtrack připomínající Battlestar Galacticu, ale graficky je to bohůmžel další plastelínová hříčka :/ Nezbejvá, než pokračovat v doufání v SC nebo si krátit čekání ve Fractured space...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit