Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že je možné přepnout na first person pohled. Vesmírná střílečka, kde mi ve výhledu překáží vlastní loď by mi připadala docela nelákavá. Stejně tak bych byl rád, kdyby mi dovolili vypnout nerealistické zvuky - výbuchy ve vesmíru, sřelbu, která nezasáhne mojí loď apod. To byla pro mě největší vada na X3 reunion, což je jinak moje srdcovka.
    • Ne, vyhled prepnout nejde a k tomu ostatnimu si vypni repraky/sluchatka a mas realisticke zvuky vesmiru.
  • Taky jsem udělal jednu vesmírnou hru:

http://depositfiles.com/files/dwm5hbqe0
  • USER47
    Z toho videa to působí jako věrnej klon freelancera. Inu proč ne. Pokud to bude mít chytlavej příběh, kterej by u toho člověka udržel víc než dvě hodiny, tak si to s chutí zahraju...
  • Jack1947
    Jednicka byla na K700i a na systemu Mascot Capsule jedna z prvnich 3D her( teda prvni strilecka kterou sem hltal kazdej lvl a tu grafiku Robot Alliance)...2 byla vylepsena paradni scifi vesmirne dobrodruzstvi. Nezbyva nez drzet palce at to vyjde a obstoji v tehle male konkurenci ostatnich vesmirnych her *3* .
  • Bohužel není pro Windows phone:(
  • Ahoj, GOF vyšlo na android nebo ne?
    • Druhy dil ano, aspon tedy pro Xperii Play
  • tak tohle nejakej cas hraju na svem telefonu.. a opravdu to ve me probouzi chut po freelancerovi :)
  • FeebeEWN
    hra je to opravdu chytlavá :) pokud bude stát do deseti euro, tak ji hned beru
  • BLADIA-AMNESIA
    Krasa. Pamatuji na dobu kdy jsem na svem w810i hral jednicku, dokonce i dvojku, i kdyz lagy jak bejk. Jeste od fishlabs byla nejaka podobna hra, jen v ponorkach, ne? Ta byla obdobne rozsahla.

Jediny, co me mrzi je, ze jsem v jednicce neodkryl cely vesmir. Je to totiz na dost dlouho.

JO jeste ten MKKT BKKT nebo jak to bylo. Ty kecy pri misich :D
  • Jo jo vývojáři z Fishlabs *5* jestli si tu hru dobře pamatuju tak je to vesmirnej sandbox.
    Darkstar One feat. X3 Reunion

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit