Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BLADIA-AMNESIA
    Krasa. Pamatuji na dobu kdy jsem na svem w810i hral jednicku, dokonce i dvojku, i kdyz lagy jak bejk. Jeste od fishlabs byla nejaka podobna hra, jen v ponorkach, ne? Ta byla obdobne rozsahla.

Jediny, co me mrzi je, ze jsem v jednicce neodkryl cely vesmir. Je to totiz na dost dlouho.

JO jeste ten MKKT BKKT nebo jak to bylo. Ty kecy pri misich :D
  • Jedničku jsem hrál před lety, se strašně komickým českým překladem a klasika byla na světě...
  • JohnyTheZik
    Tohle opravdu se strategii nema co do cineni, je to jenom obycejna vesmirna strilecka, kde si clovek muze vylepsovat lod/kupovat lepsi a tezit nejaky srandy.. GoF 1 byl mobilni prulom od Fishlabs, ale GoF 2 uz tak uzasny nebylo a pochybuju, ze jen prevedeni do FullHD by ty hre pomohlo.
  • Jack1947
    Jednicka byla na K700i a na systemu Mascot Capsule jedna z prvnich 3D her( teda prvni strilecka kterou sem hltal kazdej lvl a tu grafiku Robot Alliance)...2 byla vylepsena paradni scifi vesmirne dobrodruzstvi. Nezbyva nez drzet palce at to vyjde a obstoji v tehle male konkurenci ostatnich vesmirnych her *3* .
  • Divotvurce
    Tak jednička byla spolu s Deep 3D Submarine Odyssey nejlepší hry, které jsem na mobilu hrál, takže na tohle se fakt moc těším. Jsem zvědav jaké to bude v porovnání s X: Rebirth, které by mělo taky vyjít letos.
    • No nevím v X: Rebirth bych letos moc nedoufal.Poslední dobou o něm není na egosoftu vůbec žádný info. Co poslední dobou, už od oznámení.
      • Divotvurce
        Já popravdě doufám, že to vyjde příští rok v létě. Budou prázdniny, takže spousta času.
  • Jo jo vývojáři z Fishlabs *5* jestli si tu hru dobře pamatuju tak je to vesmirnej sandbox.
    Darkstar One feat. X3 Reunion
  • Taky jsem udělal jednu vesmírnou hru:

http://depositfiles.com/files/dwm5hbqe0
  • tak tohle nejakej cas hraju na svem telefonu.. a opravdu to ve me probouzi chut po freelancerovi :)
  • Ahoj, GOF vyšlo na android nebo ne?
    • Druhy dil ano, aspon tedy pro Xperii Play
  • USER47
    Z toho videa to působí jako věrnej klon freelancera. Inu proč ne. Pokud to bude mít chytlavej příběh, kterej by u toho člověka udržel víc než dvě hodiny, tak si to s chutí zahraju...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit