Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mínusko je za co?
  • tonnymontana
    capitan urcite zalatavo zlutou muhehe *5*
  • Ty obrovské hranaté panely s ovládáním ve first person ... safra neviděl jsem to náhodou už v nějakém módu co s FTL koketoval ? ( Na videu po hodně podobné palubě a sobě navzájem poskakovali takový dva vysmátí týpci , jen ten exteriér a third pohled chyběl ...)
  • tak to je božííí, a k téééé grafice - Alpha BF4 nevypadala onic líp.
  • Do posádky? Jedině 5 lidí v červených uniformách :)
  • Co třeba Weird Worlds, respektive Infinite Space 1/2/3 od Digital Eel (doporučuju), nebo Bridge Commander? To byly hry pro jednoho hráče.
  • Jack1947
    ... No podezrele zle, kdyby vypadalo bylo by to velice zle, takhle zajimave to preci jen je.
  • nekromant33
    Trochu, ale s tím, že seš jedna postava z tý posádky co jsi měl v FTL. Navíc podobný projekty (i na games o nich myslím byla zmíňka) typu že se do místnosti dalo 5 počítačů a projektor nebo něco podobnýho a hrál se takovej larp už byly i před FTL. Teď akorát dostaneš "komerční" verzi.
  • Moje vysněná hra! xD Buď to nebudu hrát vůbec, nebo od rána do večera až do zemdlení.
  • walltar
    Trošku mě to příde jako takové artemis ... v některých ohledech zjednodušené, ale zase tam v některých ohledech něco přibude.
  • oin.odin
    hmmm ... tak trochu FTL v 3D ??? či sa mi to len zdá ???
  • akorad ty planety jsou porad hrozně mrňavý
  • tonnymontana
    pokud by to bralo inspirace u star treku vubec mi to vadit nebude:) a kdyby si to vzalo neco z originalni serie uz vubec mi to vadit nebude:) hra se tvari moc hezky, grafiku jsem cekal horsi. to prozkoumavani stanice je hezke ale ten boj ve vesmiru uvnitr lode je zvlastni, jak prepl do pohledu nad lodi bylo to lepsi. lasery jsou cool to zna kazdej fanda star treku. zni to moc dobre a spis se bojim ze vysledek bude hodne nudny. kdyby byla finalni hra to co nam rikaji, urcite bych kupoval.
  • Vypada to cool, ale ked uz to pripomina nieco tak STAR TREK :D a tiez nie v zlom, pokial je to rozumna vykradacka (co vypada ze je narozdiel od origos star trek hier) tak si to velmi rad zahram... len ako potom zostavit svoju crew? 5 nerdov? s brachom sme len dvaja :D
  • Jako wow, ale zdá se mi, že by se to mohlo rovnou jmenovat Battlestar Galactica Board game for PC. A to nemyslím vůbec ve zlým ba naopak :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit