Přejít na výpis diskuzí
Vesmírné PvP souboje na videu ze Star Wars: The Old Republic
15.11.2013 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Jump to the light speed - vypadalo podle me tedy lepe :(
-
-
Nejenom JTLS, ale celé SW Galaxies bylo lepší. Tohle "MMO" je jen takový slabý odvar. Měli zůstat u SP a dát nám další díl kotoru.
-
-
Naprostý souhlas.
Toto je jen kopie wow s jinými (ale podobně hnusnými texturami) a jediné co do žánru MMO přináší nového je dabing hlavního příběhu. Zahrál jsem si ho do konce 1x za klaďasy a 1x za záporáky, což mi vyšlo na 3 měsíce a dal jsem hře šanci aby se někam posunula. Neposunula se a u mne skončila, protože po odehrání příběhu není proč hrát dál. Není to v ničem lepší ani inovativní než jakékoli jiné MMO. Prostě máme osvědčený výrobek "WOW" a všichni dělají jeho čínské kopie a málokdo má koule na to přijít s něčím opravdu originálním, co není Gearhunt+Ikonoklik s víceméně 3 abilitami na tisíc způsobů 1. Změna HP tedy DMG/HEAL 2. Buff/Debuff 3. Para(root). A teď udělejte od všeho pár varian jako AOE nebo DOA a každou variaci nazvěte jinak, každe dejte jiný efekt a máte 500 abilitek!
Když to srovnám s variabilitou 40 let starého deskového DungeonsDragons (1974)..... -
Dneska jsem si nainstaloval po letech Jedi Academy. Zkusil jsem pár her na netu a je to hned jiné kafe. Chápu, že klikat na ikonky ve velkém baru je pohodlné, a u MMO běžné, ale není to zkártka ten pravý boj jako u K+M. I proto mě SWTOR odradil po pěti hodinách. Svět jako takový se mi líbil. Některé věci byly vyřešeny dobře.
-
-
Na Jedi Academy doporučím mód Movie Battles II :) bavilo mě to stokrát víc než "původní hra"
-
-
Díky, vyzkouším :)
-
-
http://www.moviebattles.com/
V tom módu záleží daleko víc na skillu než v původní hře a je to hratelnostně mnohem lepší.
-
-
-
-
-