Přejít na výpis diskuzí
Vetřelci žerou hráčům Aliens: Colonial Marines uložené pozice
18.2.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
lip bych to nevyjadril
https://www.youtube.com/watch?v=UGX2WE4QUw8 -
It's not a bug, it's a fea(s)ture!
-
-
Ano, nejspíš to bude revoluční nová obtížnost, kdy hru musíte dohrát na jeden zátah a když vás zabijou, začínáte od intra - kam se hrabe Director's Cut v prvním AvP. *3*
-
-
Tak jsem to hrál u kámoše, kterej chudák za to dal prachy...ta hra je naprosto hrůzostrašná...v negativním smyslu, inteligence parťáků příšerná (tady se asi Gearbox inspiroval Prometheem...tam jsou taky tupý jak rizoto)ale inteligence Alienů...to je teprve dílo, jasně, že uměj lozit po stěnách ale to jim nebrání v každym útoku skočit na zem, 10 metrů před váma a řítit se na vás jak čtrnáctka pro taštičku s logem opičky při výprodeji...jednim slovem hrůza...a pocit ze "střílení" víc než bídnej...jak jsem si myslel, že je to průměr tak takhle teda ne...po všech těch propagačních kecech:
http://www.youtube.com/watch?list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ&feature=player_detailpage&v=UGX2WE4QUw8#t=1459s -
to je vcelku smutný příběh ....
-
Just another bug-hunt
-
-
Just another dropped sh*t in gamers faces.
-
-
dalo sa to zahrať i akcia udržala ,viac ako black ops 2 čo som musel vypnut po hodine z toho hnusu
-
-
Tak tohle je s Blackopsem snad víc než srovnatelný, hodně moc bych váhal, která z těchle dvou to srala víc. Asi ACM, od Blackopsu jsem věděl, že mám čekat furt to stejný, takže mě i trochu překvapil, že se dobře hrál, tohle jen klamalo a zklamalo.
-
-
Na Doupěti tomu dali taky 6/10, takže to fakt nebude zas tak hrozný ;)
-
Ten GIF je hovadina, ti alieni jsou slepí, orientují se jen podle zvuku, hrál sem to, sakra, stačí se pohnout hlasitěji a běží za váma.
Když už si z té hry dělat srandu, tak má mnohem větší a horší kiksy, než věci, co docvaknou polointeligentní opici když si to zahraje. -
-
ano, řpesně tak...alieni sou slepí...hned jak se pohnete po vás jdou...ale když nahlas řvete do vysílačky na parťáky tak vás neslyší...FAKT SUPER :D :D
-
Aliens samožřejmě slepý nejsou. Pouze jejich zrak nepatří mezi hlavní smysly které by využívaly. Nemají žádné viditelné oči. V prvním díle, byla jejich lebka lehce průhledná, kde byly vidět prázdné oční důlky lidského vzhledu (v dalších dílech byly prezentovány jiným stylem). Mají takzvané rybí oko, které bylo prezentováno v třetím díle. Jejich hlavní smysly jsou čich a pro nás nevnímatelné vibrace.
-
-
Že tys to nehrál a jen plkáš? Ve filmu ano, ale tady ve hře jsou slepí kvůli tomu, že tam bouchla atomovka. Je to tam vysvětlené, všude jsou k nalezení siluety mrtvých alienů, někteří to sice přežili, ale zmutovali (jsou pomalí, radioaktivní, orientují se výhradně podle sluchu a u vysokého zdroje zvuku, třeba generátoru, prostě explodují - viz kampaň).
-
-
Naprostá pravda, sám jsem na to několikrát upozorňoval. Animace je vtipná, ale ten slepý vetřelec je tak udělaný záměrně. Jenže ti, co hru nehrají, tak o tom ví kulový *7*
-
K smichu je ta animace
-
-
Jestli ti taková obyčejná a primitivní animace příjde k smíchu, pak se nedivím, proč se točej komedie jako podělaný babovřesky a podobný odpady.
-
-
proc sou slepi? vyskocili ze slepych obyvatel hadley's hope? nebo slepejch marinaku?
-
-
Nevím doprdele proč jsou slepý, ale podle hry to pochopím, že prostě se orientují jen podle tvých pohybů, mám se ptát na každou hovadinu v té hře? Orientují se prostě podle zvuku, ono se to nezdá, ale většinou to, co nemá oči, je prostě slepý. A proč nemá oči? Nevím, vetřelci neměli oči ani ve filmu. Jen zezačátku. Tam cosi měli v lebce. Tak asi při vyskakování moc spěchali. Tak se ptej, jak to vymysleli tam, proč nemá oči.
-
Protože tam bouchla atomovka poslaná z orbitu, ty retarde. Jsi neviděl film? Většinu vetřelců to zahubilo, někteří přežili, ale orientují se jen podle zvuku a radioaktivně vybuchují.
-
-
No ještě že to nebylo natočeno podle tvých postřehů *15* "radioaktivně vybuchují" *1*
-
-
Ve hře jo, doběhnou ke zdroji zvuku, rozsvítí se jako žárovka a za chvíli bouchnou
-
-
Ehm žádná atomovka z orbitu poslaná nebyla. Byl to přetížený reaktor výrobníku atmosféry.
Jsi neviděl film? -
-
Sakrblé? No, každopádně tam prostě bouchla atomovka, proto je stav vetřelců takový jaký je :)
-
-
no, alieni v druhom stave. To nám ešte chýbalo *1*
-
-
-
-
-
-
Tak tohle je fakt hardcore uz :) Tohle je duvod proc uz neudelam pre-order naprosto k nicemu, i kdyby ta hra vypada z videjek sebelip... never more :) bastards.
-
Nevíte někdo kolik to má misí? Jsem v páté, prý je to krátké a chci to ze zvědavosti dohrát, když už jsem to stáhnul a nainstaloval. Ke hře jako takové se vyjadřovat nebudu, zklamání roku a Gearbox nebo kdo to dělal je u mě banda totálních idiotů a vživotě bych si od nich hru nekoupil.
-
-
má to cca 11 misí,je to krátký,ale kdyby to bylo delší tak už to ani nedohraju,zlatý původní AvP.Kdyby udělali půvdnímu AvP pořádnej facelift,a jinak by na nic nesahali(leveldesing,zbraně,nepřátele,prostě všechno) udělali by asi milionkrát líp.
-
-
Facelift? To by asi nebylo možný. Remake od podlahy? Možná, ale i tak by hodně lidí prskalo. Velká část hratelnosti starýho AvP totiž stojí na prázdnejch lokacích a koridorech. Dnes je všude spousta detailů, což dost ovlivňuje pohyb v prostředí, AI atd... Nechte původní AvP tam kde je a posuňte se dál. Bohužel Gearbox tentokrát evidentně zklamal. Dost sem se bavil nad Angry Joe Show review. Asi si to jednou koupím v nějaký velký slevě.
-
-
Len aby si nebol potom sklamany, mozno to uz bude opatchovane :)
-
-
-