Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdybyste našli fazole, vaše první myšlenka by byla 'uslyšel by Vetřelec, kdybych si usral?
  • AŤ UŽ TO BUDE !!!!!.
    Give me Give me Give me.
    Já už se nemůžu dočkat.
    PRVNÍ VETŘELČÍ HRA KTERÁ MÁ BÝT TAK JAK MÁ.
    Ale STOP, já mám pořád Colonial marines syndrom.
    Hold, ty slova budou nahoře platit, až se ukáže recenze a kvalita (mrknu na Pewa)
    Poté budu tak naštvanej že nebudu mít na to peníze.
    Proč musí být život tak zlej *13* .
    (musíte omluvit mé pravopisné chyby a prosím vás na ně neupozorňovat děkuji)
    • Krescz
      forever alone v akci
  • Tak pokut to bude aspon vypadat jak v techto ukázkách tak ten strach určite najdu o to se nebojím spíš jak hra bude vypadat po zhotoveni a jak bude hratelná pokut to dopadne jak minule ten poslední díl tak to bude propadák...Ale nechtěl bych se opět sklamat i minule se mě ukázky líbyla pak to dopadlo jak to dopadlo. Ale jak říkám zatím zajimavé..Byla by škoda z vetřelca neudelat poradnou hru jakou bych si opravdu představoval..
  • seprah
    to zní tak strašně dobře, až se bojím, že fungovat to už tak dobře nebude... ale uvidíme
  • To je hrozně komický, jak stojí pár metrů od něj a on se tam promenáduje ...
  • Miserius
    Ještě že má na tom obrázku vytaženej senzor, co kdyby ho přehlídla...
  • MrSanta
    Pořád si nějak nedokážu představit jak to bude fungovat. Vybudovat atmosféru strachu ve filmu 'není' problém. Převést to samé do videohry tak, aby bylo zábavné hru hrát a netrvala 2 hodiny jako ten film? Nevím, jak toho chtějí autoři dosáhnout. Navíc jenom s jedním xenomorphem.
    • fizola
      Prečo by to malo byť ťažké, stačí si spomenúť na Slendermana (toho prvého freeware, v lese) Jednoduchá úloha, nájsť 8 strán, néhodne rozhádzaných. Ak by dali otvorenú mapu na každú úroveň, tam nejaké banálne veci, ako nájsť pár súčiastok, spustiť nejaké prístroje atď. A do toho sa pohybuje votrelec, na ktorého trebárs ani nemusíš naraziť za celú hru, ale už to že vieš že tam je a je schopný ťa zabiť na jednu ranu by bolo určite atmosférické. Len to som asi idealista
    • Přesně tohle mě taky napadá.
      Nedokážu si moc představit, nakolik může být taková hra zábavná.
      No jako simulátor strachu to může být dobrý. (hlavně večer)
      • Tak tak vecer, temny pokoj a sluchatka.
        Pak mi zena polozi necekane ruku na rameno a ja se po$...
  • Zase jedna novinka, která zní až příliš dobře na to, aby to byla pravda.

Ale člověk může doufat, že jo...
  • Keyz
    Uvidíme v praxi. Podobné výroky dopadli v praxi několikrát blbě. Například Burnout Paradise kde v rámci neklidu nešlo protivníkovi ujet a působilo to dost komicky a bylo to otravné. Prostě se vozidla najednou rychle přiřítila apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit