Přejít na výpis diskuzí
Vetřelec v Alien: Isolation se chová tak, aby hráče nenechal v klidu
13.3.2014 | Ladislav Loukota
47 příspěvků
-
I kdybyste našli fazole, vaše první myšlenka by byla 'uslyšel by Vetřelec, kdybych si usral?
-
Zase jedna novinka, která zní až příliš dobře na to, aby to byla pravda.
Ale člověk může doufat, že jo... -
Ještě že má na tom obrázku vytaženej senzor, co kdyby ho přehlídla...
-
Moc atmosféry, moc strachu. Tohle hrát nebudu. *4*
-
Moc se mi líbí ukázané prostředí. Vyloženě z něj dýchá první Vetřelec. Jsem zvědav :)
-
-
Prostredie je super a už nepôsobí ani tak hrozne plastovo ako v prvých ukážkach. Len dúfam, že sa alien, bude pohybovať trochu prirodzenejšie a nie ako dôchodca na vychádzke ako v prvom gameplay videu.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eR5jYeIMBKk
-
-
Zrovna tahle scena je do 0:24 perfektni.
-
-
-
-
to zní tak strašně dobře, až se bojím, že fungovat to už tak dobře nebude... ale uvidíme
-
Uvidíme v praxi. Podobné výroky dopadli v praxi několikrát blbě. Například Burnout Paradise kde v rámci neklidu nešlo protivníkovi ujet a působilo to dost komicky a bylo to otravné. Prostě se vozidla najednou rychle přiřítila apod.
-
Držím jim palce, na druhou stranu mě docela děsí, když se studio, které tak neuvěřitelným způsobem podělalo umělou inteligenci v Total War: Rome II, chlubí, že jejich nová hra má úžasnou umělou inteligenci. I když je to jiný tým, pořád patří pod stejné studio, takže mám obavy.
Uvidíme po recenzích. Kdyby něco, tak mám přichystanou Alien Quadrilogy. -
-
tak ono to vzniklo prave na zaklade te AI. to nevypada na zas tak extra slibovani veci, ktere by si jen prali (*hepcik* Colonial Marines *hepcik* Killzone 2)
-
-
Pořád si nějak nedokážu představit jak to bude fungovat. Vybudovat atmosféru strachu ve filmu 'není' problém. Převést to samé do videohry tak, aby bylo zábavné hru hrát a netrvala 2 hodiny jako ten film? Nevím, jak toho chtějí autoři dosáhnout. Navíc jenom s jedním xenomorphem.
-
-
Prečo by to malo byť ťažké, stačí si spomenúť na Slendermana (toho prvého freeware, v lese) Jednoduchá úloha, nájsť 8 strán, néhodne rozhádzaných. Ak by dali otvorenú mapu na každú úroveň, tam nejaké banálne veci, ako nájsť pár súčiastok, spustiť nejaké prístroje atď. A do toho sa pohybuje votrelec, na ktorého trebárs ani nemusíš naraziť za celú hru, ale už to že vieš že tam je a je schopný ťa zabiť na jednu ranu by bolo určite atmosférické. Len to som asi idealista
-
Přesně tohle mě taky napadá.
Nedokážu si moc představit, nakolik může být taková hra zábavná.
No jako simulátor strachu to může být dobrý. (hlavně večer) -
-
Tak tak vecer, temny pokoj a sluchatka.
Pak mi zena polozi necekane ruku na rameno a ja se po$...
-
-
-
A pro úspěch mise budete muset dopravit do záchranného modulu klec s kočkou ..... počkat , nebylo to už tady ?