Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by vtipné, kdyby se na PC (hrách ns Steamu) rozmohla podpora těch jejich "lepších vibrací" a adaptivních spouští.

    To by pěkně

    vypálil Microsoftu s jejich xboxovému ovladači rybník. (Nevíte, jak je na tom podpora vibrujících triggerů, která přišla s Xboxem One?)

    • Na Steamu nic moc. Z tech her, co jsem hral, tak akorat novy GRID 2019. Forza, ktera jede pres Windows Store to ma taky a obecne bych cekal podporu vetsi u titulu, ktere se stahuji pres ten Microsofti store. Mozna jestli ty ma nekdo Game Pass a casto tak stahuje hry pres ne by mohl prispet vice.

  • victor

    Ještě stále má Dualsense tak tragickou spotřebu tragicky malé baterie ? ....Já jen že každá sranda navíc si vezme svoji daň a když se řekne A mělo by se mluvit i o B :/

    • Thanquol

      "According to consistent media reports, the battery life of the DualSense controller is said to be up to 15 hours. However, the playtime varies depending on which game you are playing and how intensively it uses the features."

      Jinak řečeno. Bude to poměr váhy, nákladu, životnosti baterie a konstrukčních omezení s ohledem na prostor a optimální uložení vedle dalších komponent s ohledem na to samé jak baterie při získání maximální celkové životnosti ovladače a zachování charakteristického designu.

      V každém případě to vyvíjely hlavy pomazané, které nebudeš mit kapacitu na to uspokojivě pochopit. Nevertheless - 15h mi příjde dost na bezdrátový zážitek. + existuje ta věc kabel. 

      Že ty chceš ..co že to vlastně chceš? 

  • A co takhle udělat haptické klávesnice a myši? Věřím, že by se to vymyslet dalo..

    • nad podobným zařízením přemýšlím od té doby, co jsem začal hrát RDR2 na PC a zjistil jsem, že některé věci mi víc seděly na gamepadu než na klávesnici a myši.

      Dokázal bych si to představit v podobě veritální myši s adaptivními triggery. Člověk by nepřišel o přesnost míření, ale získal by ony triggery. Ještě jsem přemýšlel i nad nějakým zařízením pro druhou ruku se "hřibem" pro plynulost pohybu. To je totiž něco, co mi na klávesnici občas chybí, tedy mít oddělený pohyb od kamery a nebýt limitován ve 4 směrech.

    • Thanquol

      Steam je proste bozi. V ruce ať si každý drží co mu tam pasuje. Já mám jasno. 😎 to jméno je ale gey DualSense. Byl bych pro Shock 3, ikdyz sense asi dle nadšeni a konkrétních pocitu Pavla makes more sense.

      • Thanquol

        Sorry to neměla bejt reakce na  haptickou klávesnici..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit