Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

    Hmm, podpora a vývoj Imperator Rome byla bohužel ukončena...

  • Vadí mi, jak je Vic3 "zjednodušená".

    Koupil jsem po vydání a nemůžu srovnávat se dvojkou, protože ta mě minula, ale strašně mě rozličovalo třeba nastavování daní apod. ­­– pět čudlíků jako v nějaké mobilní hře. A tak je to se vším, ta hra si tak nějak žije a člověk jen kliká výstavbu.

    Koukal jsem, že vyšly už tři desetinkové verze, budu se muset podívat, zda je to již lepší, zda má hráč více kontroly.

  • Marines

    Tak tohle je fakt, Vic3 nabízí už v základu více ze hry, než její předchůdce, to získávání surovin na dobitých území je zajímavější a dává dost možností postupu. Co se týká vojenské stránky hry, tak to tak krvavě nevidím, hra nabízí prostě jiný koncept válčení - strategický a ne detailní bitevní schéma jedné bitvy...

  • To se autor seknul a hned to jde nahlásit, díky!

  • Kde vzal autor těch 13 měsíců, "více než rok", atd.?

    Vždyť hra vyšla teprve v říjnu 2022.

  • Souhlasím, ale přece jen tím, že se ekonomika/hratelnost začala chovat jinak podle přijatých zákonů, tak se tím z hry za Rakousko stane jiný zážitek než z hry za Ameriku. Na začátku fakt nesešlo na vládnoucích stranách, na tom, jestli je země liberální nebo komunistická, atd. Teď se Vicky hraje dobře. Ale prostě chci kolonizovat Alžír, protože jsou tam suroviny, případně proto, že se rozhodnu LARPovat, ne proto, že mi to říká deník.

  • Nové rozšíření Tours and Tournaments pro CK3 je naopak "worth it", obecně je znát že CK3 dostává nejlepší péči jakožto jejich nejlepší dítko. Škoda jen že Imperator Rome nedostává ani tu základní péči, potřebovalo by ji a možná pár rozšíření jako prase drbání.

  • Marines

    Vic 3 je po vydání mnoha patchů hra k světu a dokáže zabavit na dlouhou dobu, škoda jen, že paradoxové dali do hry všem státům stejně do vínku. Hru mám rád, ale nové DLC kupovat nebudu, nestojí za tolik peněz....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit