Přejít na výpis diskuzí
Videa Far Cry 4 ukazují krásy Himálaje a možnost si je užít i bez kopie hry
14.8.2014 | Ladislav Loukota
24 příspěvků
-
to je ale krásný vzácný bílý himalájský tygr,, jistě jeden z posledních svého druhu, už se těším až ho odprásknu a udělám si z jeho kůźe peněženku *1*
-
všichni dělají, jako by se 90% herního času lovili zvířata, přitom to byl jenom zlomek hry...a jít například na tygra, abych si něco vylepšil, mi vůbec nevadilo, ba naopak...ke všemu zvířata skvěle oživovala prostředí...přeci jen by bylo divný, kdyby tam žádná zvířata nebyli a nebo by vás nenapadl třeba právě zmiňovaný tygr a utekl...rostliny se taky sbírat nemuseli, nic takového...tyhle věci mi vůbec nevadily, nikdo mi to nějak pod nos necpal a daly se v klidu ignorovat...
-
To zas bude opakující se hromada hloupých úkolů / sbírání hovadin v pěkné grafice.
-
-
a co by si chtel? Kazdou hru muzes redukovat na takovouhle vetu, tudiz je potreba se trochu povznest.
-
-
Prostředí se mi líbí víc než trojka. Ale z té duchařské fáze nadšenej nejsem. Všechno spojené s rakyatskou magií ve trojce se mi nelíbilo. A tady to vypadá, že dostaneme něco podobného. Snad tam toho moc nebude. Celkově na mě zatím působí Far Cry 4 dobře.
-
Už podle otravování každou pi****nou tady na games to dostane minimálně 9/10 ...
-
-
jako FC3, která dostala 8/10, vid? A to je pro mě dle mého naprosto adekvátní hodnocení
-
-
Ani ne, co na té hře bylo tak nadprůměrného? Nehledě na to, že hodně lidí štvalo to lovení, opakování a blbý příběh. Tak 6, nejvíc 7/10 taková hra.
-
-
nadprumerneho tam bylo to, ze to nebylo bezduchy koridorovy ho*no, ani h*vno bez duse jako FC2. Vyborna hratelnost, moznost delat taky neco jinyho, neco si vylepsovat, kochat se krajinou, apd. Boze proc si nadelil spouste lidem plesnivou cocku misto mozku.
-
Nahodou loveni pro upgrade vypaveni byl paradni napad. Doufam ze neco podobneho klidne i slozitejsiho bude ve FC4!!
-
-
-
-
takže FAR CRY 3 v pro mě naprosto fascinujícím a neokoukaném prostředí...Himaláje mě neskutečně (přitahují a vážně se na nětěším...trojka mě okouzlila, na druhou stranu herní náplň už ke konci hry svou repetitivností trochu nudila a zdá se, že obsah bude takřka stejný, ne-li úplně...ale pokud se vybuduje (což asi nevybuduje) nějaký hluboký příběh a jeho pozadí (to možná ano, viz. občanská válka) nebude mi to nějak vadit...na trojce mě strašně štvalo, že se to celý snažilo být až moc moc cool a bylo to neskutečně ploché...dále mi vadí absence Briana Tylera, jehož hudba byla ve trojce naprosto famózní...celkově se ale těším, byť si nechávám zadní vrátka pro to, že by to nemuselo být až tak skvělé...uvidíme
-
Ten slon je přehnanej..
-
Je to dobrá oddechovka ,jen nechápu proč tam nacpali tu přiblblou duchařinu Hovadina na entou co kazí dobrý dojem ze hry. *16*
-
far cry 3 sem zkusil a kdyz po me hra chtela abych sbiral kytky a ani mi nedovolila se trochu vzdalit na aute tak sem to vypnul a smazal. *11*
-
Doufám že ve čtyřce bude těch mystických blbostí co nejmíň protože ve trojce to bylo jako pěst na oko a akorát mě štvali.Jestli opět bude mít hra vážný příběh a najednou budu muset jako ve trojce zabít lukem nějakou velkou mystickou nestvůru tak to bude na prd.
-
-
ja mam mystiku rad a doufam, ze tam bude...spis jde o to, aby nebyla tak trapna
-
-
no co, zmastíš se jak doga halucinogenama od domorodců a pak bojuješ s obřím drakem, normálka *1*
-
-