Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já už tahám demo a rád si to alespoň zkusím....škoda že tak rychle odsuzujete, ale vaše věc. Taky se považuju za hadcore hráče (hraju od 88) a přece jsou hry u kterých jsem se na Kinectu pobavil..třeba to bude případ i Fable Journey.
    • smejki
      Nic proti casual hříčkám, ale proboha, ať se z nich nikdo nesnaží dělat něco, co nejsou. Tady ta reklama říká, že mekáčovej hambáč je ve skutečnosti převlečenej hovězí steak, a to je špatně. Urážející, řekl bych.
  • Trol.internetovy
    "So cool!" Hned po téhle větě mi to opravdu už stačilo *15*
  • Ho*no bude i pod pláštěnkou Kinectu smrdět na kilometr. Hardcore hráči? Veškerá soudnost jde koukám stranou...
  • hmm, jak reklama z teleshoppingu....
  • dnes je top zabava mavat rukama a spustat tak predratane naskriptovane animacie uaaa to je zabava nahovado teda. vsak to ide same ja tam len mavam paprcama desna debilita predskriptovana kravovina s odozvou racej nech vydaju poriadny patch na PC fabe 3 aby si ludia mohli zahrat aj s TIENMA vo viac ako 20 fps alebo nch zapracuju na fable 4
  • MidnighT91
    Až s brejlema na augmentovanou realitu, bude mít tohle nějakej smysl...
    • Budem běhat s bateríí na zádech a s brýlema na hlavě po našich luzích a hájích :-)
  • Core gamer hrajúci na kinecte :D To už áno :D
  • Malleth
    Marná snaha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit