Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Andrej na FB psal, že oproti Heavy Rain už Beyond je uplnej film, kterej jede i nezávisle na akci hráče a nejde tam ani umřít, takže film za 1500kč určitě nemá cenu kupovat *3*
    • Co kdyby sis to nejdřív zahrál a pak teprve přidával kritiku?
      • Robotron je pozer, bezne soudi rychle a bez znalosti veci.
      • Robotron3
        Tak já kvuli tobě vypláznu patnácset jen kvuli tomu, abych napsal do diskuse kritiku. Si asi upad *15*
        • Miserius
          Ne, ale kdyz jsi teda neviděl ani menu tak nehodnot hru ty lojzo
          • Robotron3
            Ani v jednom z příspěvku nikde nehodnotim hru. Asi neumíš číst. Jen říkám, že za tu cenu je interaktivní film drahej.
            • Miserius
              Mozna neumim cist, ale ty neumis psat kdyz az ve 4. postu jsi vysvetlil tvuj prvni... Nikdo te nenuti to kupovat, ocividne to stejne neni pro tebe...
              Me fascinuje ze jeden clovek napise tweet o 140 znacích a ty hned lezes po webu a pises do diskuzi jak je to interaktivni film a nema cenu si ho kupovat... Ovečko
            • Robotron3
              Říkám, že neumíš číst. Andrej Anastasov je pro mě ve hrách autorita a z jeho pár řádku co o hře napíše, se často dozvim víc, než z oficiálních recenzí. Nejsem pirát, abych se rozhodoval po dohrání hry, jestli mi za to stála, protože mě to nic nestojí. To se musim rozhodnout ještě než ji koupim. A Beyond určitě nekoupim.
            • Miserius
              Hned pises kuli nejakyho typkovi z Twitteru ze to ani nema cenu kupovat, kdyz je to film... Takze si nechas cokoliv nakecat, kdyz nemas svuj vlastni nazor? V tom pripade se koukni na jiny tweety ktery to zas chvali
        • Demo ... Vím že v dnešní době hráči dema už ani nečekají, ale k téhle hře je *3*
    • Miserius
      Ta hra nema jakoby Game Over obrazovku, tudiz at udelas co udelas, bude to pokracovat dal tou či tou cestou... Ale nezavisle na hraci teda rozhodne nejede...
      • anfauglir.carcharoth
        to demo nejede nezávisle na hráči z jedinýho důvodu... když zůstaneš stát, příběh nepokračuje :D v tom demu se mi ale umřít fakt nepovedlo. Všechno nakonec Jodie vyřešila za mě. V honičkách jsem stál na místě a mnohdy jsem musel popojít, či popojed aby si mě vůbec všimli a i tak trvalo, než mě chytli. Po pár vteřinách až minutách jsem byl zase na stejných kolejích jako u standartního postupu.
        • Miserius
          V cely hre se ti nepovede umřít...
      • To uz bylo i v Heavy Rain.
        • Miserius
          Proto nechápu jeho post...
          • Jednoduse troluje, netusi vubec o cem pise. To neni tak tezke pochopit.
    • Něco jako CoD jo ?
      • Robotron3
        Ne, něco jako Příběhy kuchaře Svatopluka *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit