Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Uncharted má snad špatnej multiplayer? Já osobně bych na PC uvítal nějakou hru, jejíž multiplayer se podobá Uncharted a todle vypadá na první dojem dobře.... ale necháme se překvapit
  • Nemuzu si pomoct ale Ubisoft proste MP neumí. *3*
  • Jasná kopírka Uncharted
  • ty animace jsou nejaky divny, v singlu by to ani nevadilo ale v multaku bych chtel aby moje i souperova postava reagovala presne a predvidatelne. grafika a textury taky nic moc
  • GlaDOS
    Že jako Lara by honila bandity a pokoušela se je znásilnit?
  • Inquisitor
    To viš dneska mají strach vydat hru bez MP. A ono když má singl pět hodin, tak to něčim nahradit musí.
  • P.S.
    pak by se to mohlo vymenit a lara jako domina by honila neposlušne hrače aby je pak strestala bičikem
  • Redneck
    Nemůžu si pomoct, ale u některejch her mi MP prostě nesedí. Přijde mi to děsně umělý i přesto, že to vyvíjí jiný studio. Už teď vidim ty chyby a rozpačitý momenty na který narazim během hraní singlu a hned si vzpomenu, že ty prachy a úsilí vynaložený na ten mulťák mohly bejt radši použitý na co možná nejlepší single player zážitek.

Možná, že se chlapci a děvčata z Montrealu snažej poskytnout nám zábavu a ojedinělý momenty (boobytraps), který v MP jinejch titulů nejsou, ale nemyslim si, že se ten MP nějak masově uchytí. Lidi jsou až moc zvyklí na zaběhnutý MP hry a málokdy se MP v jinak SP hře uchytí.

Já bych mnohem radši uvítal nějakej dlouhej a propracovanej kooperační mod, kterej nabízí složitější rébusy, opatrnej průzkum a nutnost spolupráce k přežití a postupu po ostrově. Ve videu zmiňujou LCatGoL, což byla hodně příjemná záležitost, tak se snad nechali inspirovat a vytvořili taky nějaký ty koop mise, který má smysl hrát a nejsou tam jen pro to, aby nějakej fanboy získal achievement za dohrání několika primitivních, lineárních misí pro dva.
  • Inquisitor
    Myslíš že to bude podporovat PhysX? Konečně by jeho použití mělo nějaký smysl :)
  • Inquisitor
    Tak pokuď tím neutrpí singl a ani se ho MP část netýká (ME3), tak ať si to cpou kam chtějí.
  • El-Bravo
    Noo tak Lařino poprsí opět nezklamalo *14* *1*
  • Kolik ti je? 13? Nutí tě někdo ten multiplayer v budoucnu hrát? Pro dobrotu na žebrotu..
  • Nic jako obsah "navíc" neexistuje - na jeho tvorbu byly vynaloženy prostředky které kvůli tomu nebyly vynaloženy na tvorbu sigleplayeru. A to že si na to najali jiné studio na tom nic nemění. Upřímně, ten trend cpát do sigleplayerových titulů multiplayer mě štve (doufejme, že narozdíl od ME3 nebudou v tomto případě alespoň hráči ignorující multiplayer penalizováni).
  • no tvl "podstive" to sem snad este nevidel *2*
  • Myslím si, že do této hry se to rozhodně hodí. To, že to je Tomb Raider je sice fakt, ale nutno respektovat slovíčko restartovaný. Vypadá to velmi zábavně, nicméně skalní fanouškové Lary toto budou muset asi chvíli rozdýchávat, každopádně nikde není psáno, že to musíme hrát. Já osobně se na multiplayer teším a z videí to vypadá dost rozmanitě, mnoho propracovaných arén, mnoho odemykatelných charkterů a další :-)
  • mohlo by to byt docela fajn, jeden hráč by byl lara a ostatni by byli bandite kteri by ji honili a pokoušeli se ji znasilnit a pak by se to vystridalo
  • Musí mít něco extra pro podstivé zákazníky :)
  • Musí mít něco extra pro podstivé zákazníky :)
  • Lukyz
    Já se těšim na SP zážitek a vážně doufám, že se to klukům podaří a pokud bude MP příjemný překvapení jako u ME3 tak proč ne? Já bych rozhodně nezatracoval něco co je "navíc" *2*
  • BoB.2
    To je hrůza oni už ho naser*u i do her kde by to člověk vůbec nečekal. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit