Přejít na výpis diskuzí
Video preview level editoru z Legend of Grimrock
28.6.2012 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
Jen se obává,že ty největší fandové udělají extra obtížně hádanky a lokace které podle nich nejsou obtížné :) No uvidíme.
-
Moc pěkně vymakaný doufám že si s tím spousta lití vyhraje a těším se na spoustu map.
-
Asi mi brzo dojdou kostičkované papíry:-X
-
-
:) No přiznám se také jsem tehdá s čtverečkovaným papírem zažil rozednění ...
-
-
tesim se na predelavku DM a Chaos strikes back , v nejhorsim si to prekreslim sam, editor vypada user friendly :D
-
-
Uplne presne to nepujde, uz jen proto, ze DM mel dvere uprostred dlazdice, grimrock je ma mezi dlazdicema. Takze zadny door traps :P
-
-
kdyz tak koukam na modding forum na Grimrock, myslim ze neco vymyslej :) Jeste predelat Stonekeep a mam o zabavu na rok vystarano :D
-
-
-
Hmmm a ještě otevřené nebe a venkovní lokace by to chtělo ... takový Undercroft by v naleštěné grafice taky nezapadl .
-
Vypadá to dost user-friendly. Snad se toho komunita chytne ve velkým...i když já jsem brzda a ještě nemám dohranej ani základni LoG.
-
-
Sláva, už jsem se bál, že jediná ostuda s nedohraným LoG jsem tu já *1*
-
-
pěknej dračák
-
Kdyz uz nedavate do clanku original video, ale musite ho nutne nahrat nekam k sobe nebo co s tim delate, tak prosim v plne kvalite.
-
-
Vzhledem k tomu, jaka prasecina je ten zdejsi prehravac, tak buhvi jestli by jim to v plny kvalite utahl :P
-
-
Jinak na Eurogameru pouzivaji novejsi verzi stejneho prehravace a tam jede v pohode. Mozna by to uz chtelo update..
-
-
-
Grimrock asi spustil novu vlnu dungeon crawlerov a tento je dokonca z nasich luhu a haju.
http://www.youtube.com/watch?v=gFgeeQy1moQ -
Supr