-
Hned na začátek musím říct: "Halo Reach mě naprosto odrovnalo". I když jsem to vůbec nečekal...především na základě ODST. Zde se podařilo něco neuvěřitelného. Poslední díl překonal všechny své předchůdce. Alespoň toť můj názor. Velmi se mi líbí, že jen nekopíruje třetí díl, ale přináší řadu novinek, které podle mého ještě vylepšují už tak velmi dobrou hratelnost, nastolenou díly předešlými. Také mohu říct, že až tímto dílem pro mě vstoupilo Halo mezi opravdové next-gen tituly - lepší vizuál, neskutečná hudba, parádní cutscény a to vše při zachování špičkové atmosféry a příběhu. Prostě až v tomhle dílu vše tak nějak do sebe zapadá a uceluje se a tak přesně koresponduje se schematem příběhu o pádu planety Reach. Takže, je to sice jiné, bez Master Chiefa, ale zato vytříbenější, s hutnou temnou atmosférou, která chytne a nepustí do samého konce. Výsledek je epičtější více, než kdy před tím, a i kdyby se jednotlivosti někomu nelíbily, závěrečná last-man-standing bitva a následné outro ho bez problému dostane.
-
Stráta master chiefa mě mrzí hrozně by mě zajímalo kam spadnul ale Reach je opravdu neskutečná hra
-
Škoda že již není možné si videorecenzi stáhnout přes přiložený odkaz *9* tak jak tomu bylo předtím.