Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezná někdo způsob, ja Saboteura zprovoznit na ne dnešních lepších PC, mám 12ti jádro a nejede. Našel jsem návod, kde lze nastavit počet funkčních jader, ale ani na 8 nebo 4 mi to nejde a EA podpora si s tím nevi rady... *13*
  • Perfektní stealthovka. Kdo už má po krk AC, ať šáhne po Saboteurovi. Hra, co vás nevodí za ručičku, hra, co vás neustále nezasypává tunou nepřehledných informací na HUDu, hra s velmi silnou noir atmosférou válečné Paříže. Ano, nedostatky má a není jich málo - trošku toporné animace a vizuální stránka taky není top, ať už technicky nebo výtvarně. Ale hra je i tak velmi zábavná a bez nadsázky se dá říci, že na vás dýchne starými dobrými časy, kdy se vývojáři her nebáli po hráčích chtít vlastní uvažování a úsudek. Protagonista nemá k dispozici celý mobilní sklad zbraní, nepřátelé mají docela solidní zrak a příběhové postavy mají každá velmi zajímavý charakter.

    Co bych Saboteurovi vytknul je trochu pomalejší a lehce nemastný-neslaný rozjezd, ale jak se jeden rozkouká, je o zábavu postaráno. Navíc pokud máte nějaký solidní rychlejší stroj a navrch si hru nainstalujete na SSD, tak nestíháte číst různé celkem důležité rady k herním mechanismům, protože jakmile se nahrají všechna data tak hop a jste ve hře, aniž byste si stačili celou radu dočíst :/. Ale vše se dá najít ve velmi obsáhlém deníku.

    Kdo nehrál a má rád stealth a má už po krk všech AC, tomu doporučuju Saboteura, celkem osvěžující zážitek.
  • Totální píčovina. Auta nejezdí, ale kloužou. Když chodci uskakujou, tak většinou přímo pod kola. Hlavní hrdina běhá jak zpapírovaný mongol a jen tak si vyhopsá po zdi do třetího poschodí, to by spájdrmen koukal. Při klouzání po laně nepotřebuje rukavice ...... atd atd atd. Na to jaké to má hw nároky, tak grafika fakt bída. 1/2 hodiny hraní a uninstal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit