Přejít na výpis diskuzí
Video shrnuje 33 unikátních vlastností Arma 3 a upozorňuje na nový datadisk
23.1.2015 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Super že se na mě nalepil takový ret*rd jako ty. každopádně, až utřeš to lepkavé co máš v rozkroku a na očích, tak si možná všimneš, že sem nejednou komentoval, že mám i PC a steam, ale zásadně se distancuji od zdejší PCtardí komunity. Neb lidé jako ty dělají PC scéně ostudu.
-
btw umi arma3 vyuzit 8jadro ?
-
to teda nevim, Flashpoint 2 byl dost propadák
-
to bude tim, ze to neni ,,strilecka,, :)
-
Snad někdy v budoucnu? Jako až začnes mutovat nebo co máš na mysli? *1*
-
Hele čtyřprocentní králi, pokud vím tak to není na toustovače tak jak to hraješ?
-
Codemasters to také vyšlo, ale chápu, že BI s portováním nejsou příliš kamarádi. Ale jednou se začít musí, je 21. století.
-
Já vám nevim... ale Armu 3 jsem přitáhl jako velkou parádu, po zapnutí hry jsem byl velmi nažhaven, atmosféra super a všechno... a pak přišlo na boj... a tím jsem skončil. Je nějakej patch nebo něco? :D Nepovažuji se za úplnýho tragéda ve střílečkách, ani zase žádnýho přeborníka, ale tohle se prostě nedá hrát... sám kupuju i přes plný krytí, stačí odřenina a jsem mrtvej, nepřítel naopak vydrží víc jak Highlander. Je to škoda. *9*
-
Pletes, R6 melo jen klasicke lehnuti, cupnuti a stani.
-
obavam se ze davat to na konzole by opravdu nebyl dobry napad
-
Jestli umíš anglicky, nebojíš se roleplayngu, seš ochotnej se trochu naučit s mapou a našprtat v AJ vojenský zkratky, doporučuju nějakou skupinu co podobný real akce pořádá. Taktický maso, ale přiznám se, že jsem to zkůšal jen jednou, nemám na mluvení do mikráku a taktizování se skutečnými real exmilitary dost mužný hlas. Snad někdy v budoucnu. *1* *1*
-
Čau, poradil by jsi mi, n jakým serveru s českou komunitou nejlépe začít hrát multiplayer?
-
Dobrá hra, jen eště není dost modů, aby se mi chtělo z Army 2 CO. Tam je panečku skvělejch jednotek a modelů, zrovna nedávno jsem sosl KPA a PLA, KPA spíš průměr, ale PLA je skvělý moderský musterpís. Teď vidím někdo udělal ISIS, tak si asi trochu zabombarduju.
Co nechápu jsou nářky lidí, že je ArmA III moc sci-fi, LoL, to jím tam vadí co? To jedno UGV, nebo ty trochu divný uniformy OPFORu? Stejně už je venku pár solidních modů se současnými jednotkami. -
Hoj, arma je dost svá hra. Určitě trvá si zvyknout na ovládání, ale herní mechaniky samy o sobě tě moc nepřekvapí - je to hodně simulátor, takže to co bys čekal, že bude fungovat ve skutečnosti (většinou) funguje i ve hře. Je to hodně pomalá hra a musíš na to mít nervy. Je poznat, že lidi co na to nejsou zvyklý běhají po bojišti a hledají nepřítele, protože mají pocit, že se nic neděje. jsou většinou hned mrtví *3*
-
To znie zaujimavo... :D Nie uplne kreativne ako som si predstavoval ale tak taktika nejaka musi byt,... a umrtia su castou uciaceho sa procesu... tak tomu dam sancu asi....
-
tak jako u každý on-line fps....na každý mapě 100x zhebneš, než se naučíš funkční taktiku. V Operation Flashpoint 2 jsem to tehdy dotáhl do 150 nejlepších na oficiálnim řebříčku - a to po pravdě z 70% jenom proto, že jsem se naučil se sniperkou kempit na fakt pro enemáky zasr*nim fleku - mezi kamenama 50 metrů pod vrcholem hory, 700-1000 metrů od bojiště. Vždycky se dá časem vymyslet nějaká taktika na každý mapě, jak chcípat o "něco míň"..... i v CQB
-
Jedna z mála her u které mě mrzí, že je pc only. Škoda, připravují se o hodně široký trh.
-
Nikdy som ziadnu arma hru nehral. Jedine coop multiplayer fps s ktorymi mam skusenosti su Counter Strike 1.6 a Star Wars Battlefront, Pripadne este starucky battlefield 1942. Chystam sa kupit nove zelezo pretoze toto PC mam uz viac ako 7rokov. Myslite, ze by som mohol zacat hravat armu 3 aby som si to uzil? Nebudem dostavat len sadu ako najvacsi noob? Uprimne by ma zaujimal nazor tu pritomnych.
-
15 různých druhů postoje není zas takové terno, když si uvědomíme, že série Rainbow Six měla zcela analogové vyklánění a myslím, že i postoje (opravte mě, jestli se pletu).
-
armaseries.cz
Jestli chceš hrát, ideální místo kde se podívat. Pokud se ti nebude líbit přímo tam, odkážou jinam.