Přejít na výpis diskuzí
Video shrnuje události prvních dvou dílů Dead Space
5.2.2013 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
prijde mi ze cim retardovanejsi pribah ma dnes hra tym vac nan tvorcovia upozornuju. vid dead space alebo aj crysis napr. samozrejme ze EA ma rado peniazky tak treba vydavat to iste dokolecka a pribeh stale viac a viac pritahovat za vlasy. cim vyssiu cislovku ma hra za nazvom tak tym je horsia :)
-
Co takhle to sem dat znovu ale s Cz titulky hmm ?
-
-
Víc arogantně by se zeptat nešlo? Takhle ti určitě každej rád vyjde vstříc
-
Co takto sa nauit anglicky?
-
-
To je fakt rada *8* třeba se učí jinej jazyk co ty víš a i kdyby se učil anglicky tak všemu nemusí rozumět nebo taky ničemu.
-
-
Že někdo dokáže ještě dnes na !herních! webech omlouvat neznalost angličtiny je trošku zarážející...
Prosím všechny anglicky nemluvící o mínus, ať si tak uděláme přehled kolik opic tu je *2* *2* *3* Ba ne...v dnesni dobe pokud clovek neumi anglicky tak je odsouzenej k perfektni znalosti jinych jazyku nebo hnilobě v tomhle státě -
-
U nás ve škole se učila jen ruština a pak němčina, kterou nesnáším a proto sem ji ignoroval, takže né každej měl možnost se angličtinu naučit. Jasně, že by se to dalo dohnat na nějakých kurzech, ale komu se po práci chce večer sedět někde v lavici. Na to sem fakt asi moc línej :-) Proto jsem vděčný za všechny CZ titulky ve hrách.
-
-
Ale tak pravděpodobně budeš starši generace ne? Já myslel 15 letý kluky co cely dny sedej u pocitacu a hrajou hry a stejne nejsou schopny se naucit anglicky, ne ze by nemohli, ale jsou na to moc líný...
-
-
Ty první dvě věty jsou špatný i jako vtip...v tom případě pozdravuj babičku, dědu a možná rodiče - všechny ty opičáky co máš v rodině...
Samozřejmě si myslim, že každej "mladší" ročník by měl umět alespoň základy angličtiny, nicméně jsou i tací, kteří na jazyky fakt nejsou, stejně tak jako ty nebo já, by jsme se asi nenaučili vyšívat...
Jinak souhlasim s tim, že když koukat na film/seriál tak jenom v originále...protože některé pointy se "ztratí v překladu",
ale pokud je něco teprve horor...tak zvukově lokalizovaný hry -
Nevím žijeme česku + český web a hájit tu cizí jazyk nad mateřštinou je známka deme***. Tady v tom případě doufám a přehlížím to kvůli jistě časovým nárokům a, že by nebylo možné aby pánové vše překládali.
BTW: Byť umím anglicky dám vždy přednost nadabovanému filmu... (Náš dabing se nemá za co stydět viz mafia I a II např. Proto pevně doufám, že Vávrovo středověké RPG bude také komplet v CZ.) -
-
Jo na to jsem zapomnel, kdo umi anglicky a kouka na filmy v cestine budto zas tak anglicky neumi nebo mu nevadi kdyz se ochudi o velkou cast zazitku. Dabing do filmu mame na dobry urovni, ale original je proste original
-
''Byť umím anglicky dám vždy přednost nadabovanému filmu'' o vela prichadzas.
-
Ceskym dabingem ve hrach neopovrhnu, naopak. Ale pokud si myslis ze zastavani se jednoho z nejpouzivanejsich jazyku na svete je demence, pak musis byt poradne duta tykev...
-
-
-
-
-
-
Dead Space patří k mým vůbec nejoblíbenějším hrám, mám celou trilogii, dvojku dokonce dvakrát (jednu na konzoli, jinak hraju celou sérii na PC ) A ta hra má vychytané podle mě vše... I děj v této hře je smysluplný (i když jsem se v něm občas strácel :D ) a zapadá to do sebe... Ale trojky mě trošku zklamaly... A to tím, že se to nepodobá předchozím dvěma dílům... Původně jste byly v prázdném vesmíru zcela samy, tu a tam někdo kdo vám pomohl, ale nakonec taky umřel... opuštěné lodě a hráči DS pochopí co myslím.. A ve trojce ? Celá parta lidí, místo vesmírné lodě se pohybujete někde na planetě a vesmír vidíte jen při cestě... Už nepotřebujete energetické mince ale tři pr*ele materiálu na zlepšení atd... Ale když opominu souvislost s předchozími díly tak jinak mě DS 3 bavily a konec konců i ten děj měl hlavu a patu.. Hlavně se tam dozvíte hodně o původu Markeru, jak to vzniklo a tak... Ale i tak se nic nemění na tom, že tato hra patří mezi mé nejoblíbenější hry :)
-
Hraji to. Abych pravdu řekl, atmosféra je vynucovaná spíš nasílnýma lekačkama, inventář je nedoladěný a hra dost sklouzla k přehlídce wow-výbuch efektů. Lidští protivníci neuvěřitelně narušují atmosféru zmaru a bezradnosti, prootže z nějakého neznámeho důvodu na vás budou nabíhat ja necromorfové i když mají zbraně....a ktěm zbraním-máte univerzální zásobníky které pasují do všeho. Zatím dost mám dost rozpačitý pocit.
-
-
Souhlasim skoro se všim, ale na hru jsem se těšil a užívám si jí i přes nedostatky :)
-
-
Já si ji taky zatím celkem užívám, je to dobrá hra, ale špatný dead space *1*
-
To uz je warez verze? To si ji teda uzijte *11* *11*
-
-
Když neni PC demo :/ :P
-
-
Chabý výmluvy. V tom případě si to doufám kupuješ, když píšeš že tě to baví a hrajes protože nebylo demo...
-
-
Jop, na pc jo
-
Bylo to v demu, naprosto přirozený ovladání vzhledem k tomu, co děla ve hře... To už jsi normálně i línej tim točit?
-
Však uvidím jak sew ti bude líbit otvírání dveří otočením analogové páčky *14*
-
http://denisuca.com/wp-content/uploads/2011/12/suuure.jpg
-
Jestli v patchi nespravi to totalne zmrvene ovladaní kineze, tak se jim na nákup vykašlu
-
-
To není argument a dobře to víš! *10* Mě to taky dost mrzí, ale nehodlám kvůli tomu tu hru pirátit.
-
-
uz 3 dny *1*
-
-
-
-
Ono tam o něco jde? *1*
-
-
Isaac Clarke lodní inženýr je povolán na lod' USG Ishimura se kterou byla ztracena komunikace tato lod' předtím provedla "planet crack"(otevřela planetu a vytáhla kus na orbitu) a pak se odmlčela. Isaac a jeho tým nemají tušení do čeho jdou protože přetím kapitán Ishimury vzal na lod' MARKER který byl strážce "Hive minda" (obrovská zrůda na planetě která ovládá nekromorfy). Marker způsobil halucinace a nespavost na kolonii a ta byla nekromorfy zmasakrována. Poté co si Isaac na lodi prožil peklo je zrazen jednou z jeho týmu Kendra se jmenovala? Isaac chce vrátit marker na planetu aby zastavil Hive minda ale Kendra marker chce vzít na zem. Kendru zabije hive mind Isaac zabije hive minda a kolonie pod se vlivem obrovského zemětřesení zbortí do planety a Isaac unikne v malém raketoplánu. Tak to je asi příběh Dead Space 1 samozdřejmě je tam mnohem víc událostí todle je jen stručný popis.
-
dej jsi facku
-
-
Tož nebylo to špatné, ale že bych to musel dělat znova...
-
-
Čeče, představ si, místy to má i příběh. *2* Ale vážně, příběh to má docela slušný a (aspoň ve druhém díle) celkem poutavě vyprávěný. Kdybych chtěl klišé a ještě nudné, dám si Doom III. *6*
-
-
precti si knihu DeadSpace mučednik *9*
-
-