Přejít na výpis diskuzí
Video upomínka: obsah DLC Shogun 2 - Rise of the Samurai
13.9.2011 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Proto říkám, že bez Total realism modu ani ránu. Třicetiletá válka je předěl mezi Medievalem 2 a Empire. V podstatě jednotky, které byly v Medievalu 2 byly i za třicetileté války.
-
A já si klidně stoupnu na hlavu a chci třicetiletou válku... Rome mne jako fanouška a člověka co strávil u TW spousty hodin bavil nejméně....
Je to samozřejmě o oblíbené historické době, ale u RTW mi prostě nesedlo rozdělení na římské rody, polovina národu a jejich strategie. Ale takový Řekové a Makedonci byli super!! Určitě bych si RTW2 pořídil ale o třicetileté válce sním dlouho... -
stopro Rome 2 Total War :))
-
Podle toho textu bych rekl, ze "Total War" a "Console" jsou dva ruzne teamy. Tak nepanikar *1*
The Creative Assembly is currently hiring for a number of desirable positions across our Total War, Console and Digital teams. From entry level to senior roles, we’re looking to recruit the very best talent to join our award winning development teams. -
Třeba to bude něco jako Stormrise, to bylo taky na konzole. U Total War snad nehrozí, že by to chtěli cpát na konzole.
-
Rome 2 je velice pravdepodobny, nekteri to uz povazuji za hotovou vec.
S Empire 2, natoz Napoleon 2, asi nikdo nepocita (alespon ne ted) a zbytek uz druhy dil ma. Krome Rome.
A pouzitelnych historickych obdobi zase tak moc neni, takze nejake prekvapeni v podobe neceho uplne noveho bych moc necekal...
Krom toho, Rome je jeden z nejpopularnejsich dilu serie, ne-li nejpopularnejsi. Byli by pitomci, kdyby driv nebo pozdeji neprisli s druhym dilem *4* -
hmm som sa pozrel na stranku creative assembly, zhanaju programatorov na konzoly... chce to komentar vobec? *8*
-
Já bych šel i do dalšího Medievalu, ale Rome bych taky bral :)
-
Já si jen myslim že se lidi o hodně okrádaj když se soustředěj jen na jednu kulturu apod. :)
-
Shogun 1 byla moje druha srategie po AoE I co jsem kdy hral,ale i tak me moc neoslovila.
-
Popravde ani moc ne a ani se moc o tyhle dejiny nezajimam, spise mam rad evropske dejiny, proto tohle neni pro me osobne neni atraktivni tema.
-
A víš o ní vubec něco? :)
-
poctive sem zakoupil posledni tri dily serie ale na dlcka jim kaslu
-
Tak pro hráče, co ještě zažili Shogun 1, to je další must have titul, ale souhlasím, že pro našince to moc atraktivní téma není. Rome 1 dělá perfektním hlavně Total Realism, ale Shogun 2 se mi taky moc líbil.
-
Nevim tahle doba me nic nerika, doufam,ze co nevidet vyjde Rome total War 2 (apropo 1 RTW bezesporu nejlepsi vytvor co kdy udelali)
-
Jsem zvědav, co nám kluci z Creative Assembly naservírují příště jako další TW hru. Rome 2 by se mi docela páčil. *3*