Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, cim ma to video zaujmout, vse co se tam objevilo uz tu bylo na 1000 zpusobu.
    • skus Alliance Of Vaillant Arms ale toto sa mi zda lepsie
      • Věřím, že to bude o mnoho lepší... AVA jsem chvíli hrál, docela jsem se u toho bavil, ale vzhledem k tomu, že mi to neustále padalo na plochu, jsem se na to vykašlal :). Tohle vypadá hodně zajímavě *3*.
    • A co hrajes prosim te? Vzdyz vse co vychazi uz tu nekolikrat bylo. Proc hrat point-n-click adventury, kdyz uz jich vysly desitky? Proc hrat Skyrim kdyz se to od dob Morrowindu ve svych principech prakticky vubec nezmenilo? Proc vubec hrat nejake FPS? Vzdyt jsou vsechny stejne! Clovece, ocekavas snad ve strilecce neco jineho nez strileni?
      • No tak treba BF3 me z traileru hned oslovil grafikou chuti nicit prostredi vrtulnkama, MAG me oslovil predstavou, ze budou obrovske bitvy, Skyrim pocitem volnosti, Uncharted napetim a pribehem,... Kazdou z tehle her jsem hral a bavila me, dokud se mi neohrala tozn. dokud jsem si nezvykl na ten naboj, ktery me u hry drzel. U tohohle mam pocit, ze uz to mam ohrane, aniz bych vubec zacal (pocit, treba to tak neni).
        • jindra.veliky
          ty priklady cos uvedl plati i na predchozi dily serie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit