Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se těšim jen doufám že se nestane to co se stalo u The Evil Within (debilní černé pruhy, 30FPS lock). Tohle bude LUXUS!
  • Vogon
    Už jsem zvědavý, jakou narážku na ČR si Myiazaki vymyslí tentokrát.
    • Mozna nejak zakomponuje nasi mirumilovnou mensinu *15*
      • Myslíš Hinduisty?
        • Cikány
    • Myslis Ostravu nebo jeste neco jineho?
  • Tak tohle je teprve hra podle meho gusta a tady me to uz konzoli koupit donuti, nadhera a totalne brutalni atmosfera.
  • Sr_Lobo
    To vypada az neuveritelne dobre! *8* Ale to znamena, ze tam bude nejakej hacek *13*
    • Malleth
      Jediny co podle me muze zklamat je delka a technicka stranka (framerate, disconnecty, kolize kamery)
      • Dark Souls trpel vsim zminenym a stejne se stal moji pravdepodobne nejoblibenejsi hrou. Technicka stranka her je mi hodne u ... kradena☺
  • Malleth
    Nejvic wtf moment z alfy
    https://drive.google.com/file/d/0B8N42SwtGN_5aGRXV0RXNnVrU00/preview?pli=1
    • Byt obecne letsplaye nesleduju, tak par z Bloodborne jsem (pro neucast v Alfe) videl/proklikal. V jednom jsem si vsimnul na horizontu zvlastni siluety, jenze abych si ji prohledl, tak bych musel hrat ja sam. Veskery herni zabery z Alfy jsou totiz v rezii naprosto jinyho druhu hracu. Je to ten druh, co jen bezi dal a ani ho nenapadne zpomalit, nebo se snad dokonce i rozhlizet po okoli. Takze dik za nejlepsi zaber z Alfy(!)—dava cely lokaci tu spravnou atmosferu, tvar a presne demostruje Myiazakyho vypravecsky metody.

PS4 uz ceka—po hrozive prumernem Destiny, zklamanim z Infamous First Light a stazenym ctvrtym Assassinem, trpelive ocekavam hru sitou mi na miru. Snad predobjednavka dorazi co nejdriv ☺
      • Malleth
        Není zač. Mě právě taky zarazilo že sem do teď neviděl nikde video, kde by toho mazlíka ukázali v celý svý kráse a to i přes to, že snad každýho musej upoutat jeho stíny na zemi.

Btw, First light byl podle mě super. Bavilo mě to víc než Second Son. Hlavně soundtrack to má výbornej
        • Second Son jsem nehral a ani me nelakja, ale First Light me zaujalo hlavni hrdinkou a prislibem potencionalne zajimavyho pribehu. Zatim jsem mel tu cest hrat jen chvili, ale vadi mi jak je pohyb chuzi vlastne zbytecnej a ze casteji litas po meste jen jako neonovy svetlo, pricemz okolni svet je jen nemou nereagujici (byt prekrasne detailni) kulisou. Uvod pribehu na me obvzlast nefungoval a urovne ve vycvikovy arene jsou vylozene hrozny. Recenze byli pochvalny, chvalis i Ty, tak tomu sanci jeste dam—koneckoncu mam v ty hre 4 kila☺
    • Sr_Lobo
      To je mladsi bratru velkého Cthulhu ? *12*
      • Malleth
        Vypada tak. Dokonce na me mrknul. Kazdopadne si neumim predstavit jak se s timhle bude bojovat
        • Sr_Lobo
          Navrhuju bazukoidy nastaveny na "zabit a znicit"B-)
          • Malleth
            Skvely napad pane, ale ma dve male chyby. Za prve, nemame zadne bazukoidy. Za druhe, zadne bazukoidy nemáme...
            • Sr_Lobo
              Ale to je prece jedno a to samy?!
  • Vypadá to božsky. Souboje a potvory jsou parádní. Škoda ale, že to nebude na PC, rád bych si to zahrál.
    • Že jo, fakt je to pěkný, i to prostředí tuhle hru bych rozhodně chtěl na pc, kdo ví možná bude ...
      • TheGGG
        nebude *3*
      • No, u této hry si myslím, že PC verze nebude. Zas jen ty konzole a PC ostrouhá...
  • \[T]/
    • Vogon
      Praví chlapi říkají umbasa.
      • Snad mě to někdy potká (DeS), viděl bych to na DaS -> DaS2 -> LOTF -> BB -> DeS, chce to nadšení koupit 7let starou bedničku skrzeva jediné hry :-)
  • TheGGG
    Už ze začátku to vypadalo božsky, ale v 39. vteřině, přišla neskutečná cooperační řacha. Ty souboje jsou božský, ta dynamika, ta akce, ta atmoška, ta hudba. Todle bude legendární.
    • naprosto souhlasim. bude to dalsi prehypovana hovadina
      • kok()te
      • TheGGG
        chápu, že pro ocásky jako ty, je dobrá hra přehypovaná hovadina. Zřejmě jsi z nějakého jiného vesmíru, možná z toho, kde se lidi zajímají o názory anonymních dětí, tvého formátu.
  • residentevilfans
    Jak ja se na to tesim! At je to dlouhy a neuprosny pls! *5*
    • Pokiaľ musíš každú oblasť opakovať 20x ako v DS, tak sa nemusíš báť o krátkosť herného času
    • Malleth
      Z alphy je jasny, ze o kruty a neuprosny souboje nebude nouze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit