Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzivatel1982
    http://youtu.be/gX_NNZT5lWE?t=2m2s
  • Malleth
    Není zač. Mě právě taky zarazilo že sem do teď neviděl nikde video, kde by toho mazlíka ukázali v celý svý kráse a to i přes to, že snad každýho musej upoutat jeho stíny na zemi.

Btw, First light byl podle mě super. Bavilo mě to víc než Second Son. Hlavně soundtrack to má výbornej
  • Však to vypadá úplně stejně jak DS. I ty divné japonské xichty.
  • Mozna nejak zakomponuje nasi mirumilovnou mensinu *15*
  • Myslis Ostravu nebo jeste neco jineho?
  • Souhlas, hry zamerene na hratelnost at zustanou na konzolich :-). Na pc u her o hratelnost nejde, jen o technicke provedeni.
  • Hruza proste hruza , take hry at si zustanou nan ake ps4,30fps zadny vyhlazovani. Hruza.
    Ano konzole opet brzdi pc naco si mame kupovat pc za 100k ked nato pomalu nic neni. no naco.
    Ano grygar ve sve prazske kavarne bude mluvit o genderu ako mame byt otevreni vsem. Ano i tem cernym krabicim, cosem denne priplouvaji. Ale toto lidi chteji ne nechteji.
  • Byt obecne letsplaye nesleduju, tak par z Bloodborne jsem (pro neucast v Alfe) videl/proklikal. V jednom jsem si vsimnul na horizontu zvlastni siluety, jenze abych si ji prohledl, tak bych musel hrat ja sam. Veskery herni zabery z Alfy jsou totiz v rezii naprosto jinyho druhu hracu. Je to ten druh, co jen bezi dal a ani ho nenapadne zpomalit, nebo se snad dokonce i rozhlizet po okoli. Takze dik za nejlepsi zaber z Alfy(!)—dava cely lokaci tu spravnou atmosferu, tvar a presne demostruje Myiazakyho vypravecsky metody.

PS4 uz ceka—po hrozive prumernem Destiny, zklamanim z Infamous First Light a stazenym ctvrtym Assassinem, trpelive ocekavam hru sitou mi na miru. Snad predobjednavka dorazi co nejdriv ☺
  • Snad mě to někdy potká (DeS), viděl bych to na DaS -> DaS2 -> LOTF -> BB -> DeS, chce to nadšení koupit 7let starou bedničku skrzeva jediné hry :-)
  • TheGGG
    nebude *3*
  • TheGGG
    chápu, že pro ocásky jako ty, je dobrá hra přehypovaná hovadina. Zřejmě jsi z nějakého jiného vesmíru, možná z toho, kde se lidi zajímají o názory anonymních dětí, tvého formátu.
  • Sr_Lobo
    Ale to je prece jedno a to samy?!
  • Malleth
    Skvely napad pane, ale ma dve male chyby. Za prve, nemame zadne bazukoidy. Za druhe, zadne bazukoidy nemáme...
  • Sr_Lobo
    Navrhuju bazukoidy nastaveny na "zabit a znicit"B-)
  • naprosto souhlasim. bude to dalsi prehypovana hovadina
  • Pokiaľ musíš každú oblasť opakovať 20x ako v DS, tak sa nemusíš báť o krátkosť herného času
  • Miserius
    Těma barvama (všema třema *1* ) mi to připomíná Demon Souls... Moc se na to těšim a Alfa byla super... Myslim že ani neni důvod ke strachu že by to mohlo dopadnout špatně...
    U mě byla nehorší věc (asi jedina z nejakych zasadnich chyb) na Dark Souls 2 samotnej svět... Nepůsobilo to jako celek ale jako naplácaný lokace jedna na druhou, jdu do jeskyně, vylezu z ní a jsem najednou ve světě plnym lávy, vezmu jinou odbočku a najednou jsem v zničenym, zatopenym městě ze kteryho zase dojdu do nějaky krapnikovy jeskyně... To prostě nedává smysl... Kdežto Dark Souls 1 působilo jako svět nejvíc jak vůbec hra může působit... Všechno dávalo naprostej smysl, člověk věděl kde je, co to je za místo a proč to tam je... V Demon Souls tohle odpadlo protože se člověk teleportoval z jednoho místa na ruzny casti světa.
    Pokud to tady bude jedno obrovský město s ruznyma kanalizacema, stokama, obřima budovama atd tak není co zkazit...
  • Už se těšim jen doufám že se nestane to co se stalo u The Evil Within (debilní černé pruhy, 30FPS lock). Tohle bude LUXUS!
  • Vogon
    Už jsem zvědavý, jakou narážku na ČR si Myiazaki vymyslí tentokrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit