Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždycky je tu možnost koupit si zkušební verzi z torrentu. Jinak já jsem taky zvědavej jak s tím poválčili a definitivně se rozhodnu až podle dema, ale z gameplay co jsem viděl tak jsem zatím nadšenej.
  • Co znamená GFWL? Nějak si pod tou zkratkou teď nic nedokažu představit
  • Ale přesně k tomu tady ty body slouží ;)
  • Absenci dema. Ne že by mi až zas tak vadilo, že si hru nezkusím(byť by to prospělo), nebo že bych byl ten šílenec co zatracuje konzole a pálí je na hranici. Ale prostě mi tím ukázali, že na pc kašlou(nebo, že to dělali primárně na konzole a port bude podělaný). Takže si počkám na recenze a jestli to bude stát za to, koupím za polovic někdy po roce.
  • sidi
    jedine co sa mi na tej hre nepaci ze bude podporovat GFWL to ma tak sere pri niektorych hrach ze ma to odradza od kupi normlanej hry a zbytocne to dvyha cenu hry ....
  • No nevim... radši bych prostě likvidoval protivníky než s nima dělal psí kusy (který zas tak působivě nevypadaj) abych dosáhl vyššího skóre. I když pokud by se za to "skóre" pak odemykaly nějaké zbraně/předměty/vylepšení...
  • ta blondýnka je ale průměrná až polohnudsná.....eh...ta hra nejspíš taky....žádná zbraň mi nepříde vyloženě originální a novátorská....jako..asi to bude nářez....ale...radši to Crysis 2 a Duka...
  • Pockam az to bude tak za tri kila a pak o tom zacnu vazne uvazovat. *5*
  • S tím už bych si nebyl tak úplně jistý, ale nechci ti kazit naděje.
  • Urug
    Který bude hned za Duke Nukem Forever *1*
  • Ale až po Crysis *2* *3*
  • Toto bude najlepšia FPS roku 2011 : )
  • Co přesně myslíš tím přístupem epicu? Sám mám předobjednávku, proč sis to rozmyslel? Měl jsi na mysli absenci dema na PC?
  • To je strasny jak vsem amikum kdyz mluvi jde ta drzka na krivo
  • No já se na hru těšil, už jen díky zkušenostem z Painkillera, nicméně přístup Epicu(viz. demo) mě úplně zkazil chuť, takže jsem zrušil předobjednávku. A ať si klidně vypouštějí videa se sebehezčíma a sebeobnaženějšíma blondýnama...
  • ta holka je docela nic moc *1* nebo me se libi jiny :)
  • Já bych to nezatracoval. Pokud je na tom podepsanej Cliff B. tak to asi něco znamená. Tvůrci Painkilera taky nejsou zrovna zelenáči takže já bych v klidu počkal na ostrej RLS a pak to tady komentoval ...
  • misho8723
    Hra ide byť pecka. Painkillera aj po 7 rokoch od vydania milujem ako jednu z najlepších strieľačiek a verím, že ani teraz ma Poliaci nesklamú. A blondínka pekná, ale nič viac ani nič menej :)
  • dalsi kravina co uz tady milionkrat byla
  • Tím pádem jsi gay. (Doufám že to chápete proč)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit