Přejít na výpis diskuzí
Video z Call of Duty: Advanced Warfare ukazuje hračky budoucnosti a exoskelet
25.6.2014 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
To je ale panecku krok dopredu.
-
Už vidím jak ti šílenci s gamepadama v multiplayeru skáčou x metrů, ve vzduchu se otáčí a střílí. Protože to nelze. S gamepadem se musíš před výskokem nejdřív otočit tak, kam chceš aby jsi při skoku viděl :D Sorry, musel jsem.
Ke hře. Běžte se vycpat. Rok co rok milion řečiček a pak je z toho průměrná hra na pár hodin. -
-
Buď jsem nepochopil tvoje myšlenkové pochody, nebo píšeš absolutní hloupost. Samozřejmě se lze ve vzduchu s gamepadem otočit. Proč by to, podle tebe, nemělo jít?
-
Tys nehral Halo, co? Jinak bys nemlel takovy pitomosti. Je zajimavy jak se nektery lidi definujou skrze to, co nevi a jeste se tim chlubi.
-
-
dáme hru v Halo I MP? Ty gamepad. já K+M? *3*
-
-
Hlavně opatrně. Ona ta myš taky nezmůže všechno, když je hráč šikovnej. Viz toto video:https://www.youtube.com/watch?v=pJ5aMURYIEs&index=8&list=PLPkeUw9LZ9Md5PRR2aQ7DHe1ncTaquM7U
-
Odin: Okay, kdy? http://www.youtube.com/watch?v=KLtewR29JrQ#t=170 *4*
-
-
Tomuto říkáš Skill ? ROFL
-
-
Voloda: Vůbec nechápeš pointu a představ si, že jsem Halo hrál na Xboxu s gamepadem. Přestože jsem Pcčkář každým coulem a kdyby byla možnost hrát Halo na myši, tak neváhám ani mikrovteřinu oproti podělanému gamepadu.
-
-
Já se divím, že se vůbec ještě najde pitomec, co má tendeci myš a klávesnicí vyzdvihovat. To je snad logický, že to ovládání bude trochu "výraznější" a pro někoho pohodlnější, mistře. Ovšem, to neznamená, že je nějaká fps s gamepadem kakastrofa. Důležitý je, že to jde a obstojně. Pokud není člověk striktně zapřisáhlá gumička nebo neandrtálec, co nedovede ukočírovat palce s pár tlačítkama, potom by s tím neměl mít problém. Taky jsem PCčkář každým coulem, ale PC šulini by si s těmahle sebe víc podtextovýma pochodovýma definicema o prioritě, způsobu a funkčnosti ovládání jinýho než slavný K+M, měli leda tak vytřít tunel.
-
-
O tom se tu prece nebavime. Jde o to, ze si vymysli, ze neco nejde, i kdyz je to standard. Bud lze a nebo o tom proste nic nevi. Trumfovat se jdi s kamaradama do skoly..
-
-
-
-
přitom by stačilo přidat funkci automatické otočky čelem vzad o 180° na jedno tlačítko
-
-
Crysis copy, great.. or not.