Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    To si dám raději Infamous Second Son, tam jsou aspoň pořádný skoky a parádní grafika. Ale tak počkám na recenze, třeba se jim konečně podaří povedený díl, ale trošku o tom pochybuju...
  • v článku mi chybí odkaz na video ,nejlépe youtube , protože tady se na video nepodívám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* ** *16* *16* *16* a nejde mi jen o toto video ,jde mi o všechna videa
  • O tom se tu prece nebavime. Jde o to, ze si vymysli, ze neco nejde, i kdyz je to standard. Bud lze a nebo o tom proste nic nevi. Trumfovat se jdi s kamaradama do skoly..
  • N7N7
    Je to čím dál větší sci-fi. Ještě pár dílů a bude se válčit na Marsu nebo na Měsíci. *7* Vraťte tu sérii tam kam patří - do období světových válek. Povinnost volá!
  • dáme hru v Halo I MP? Ty gamepad. já K+M? *3*
  • Tys nehral Halo, co? Jinak bys nemlel takovy pitomosti. Je zajimavy jak se nektery lidi definujou skrze to, co nevi a jeste se tim chlubi.
  • Po Titanfall si od běháni po zdech a obřích skoků rád nějaký čas odpočinu, takže sorry Advanced Warfare ale přišlo si s křížkem po funuse. *6*
  • přitom by stačilo přidat funkci automatické otočky čelem vzad o 180° na jedno tlačítko
  • To je ale panecku krok dopredu.
  • Už vidím jak ti šílenci s gamepadama v multiplayeru skáčou x metrů, ve vzduchu se otáčí a střílí. Protože to nelze. S gamepadem se musíš před výskokem nejdřív otočit tak, kam chceš aby jsi při skoku viděl :D Sorry, musel jsem.

Ke hře. Běžte se vycpat. Rok co rok milion řečiček a pak je z toho průměrná hra na pár hodin.
  • xH4wK
    Crysis copy, great.. or not.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit