Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Sakra, když se na to tak dívám, tak jsem dostal chuť na Turoka. Nová hra z pravěkého prostředí na tomto Enginu by bodla. *3*
    • nightborne
      Malinko offtopic, ale já bych, poté, co jsem zhlédl to asi minutový demo předělávky scény ze System Shocku do cryenginu, za kompletní remake prodal duši.
    • skus primal hunter
  • Tohle je jasná ukázka nového typu produktu. Není to hra, je to zážitek, který využívá stejné tehcnologie jako hry, které všichni známe a hrajeme, jenom tohle prostě stojí na nějakém VR headsetu. Statická pozice zaručuje, že se lidem neudělá špatně, celé to odvypráví takový malý příběh, člověk si zažije napínavé momenty a pak to skončí dřív, než to bude trošku moc overwhleming pro normální konzumenty. Jsem zvědavej kolik podobných zážitků bude, docela mi to připomíná artikl se kterým dealovali v tomhle filmu http://www.imdb.com/title/tt0114558/ .... jako není to špatný nápad, přitáhne to lidi k VR a vůbec ke hrám, lidi, kteří to nidky moc nepobírali aspoŇ trochu poberou o čem celá ta technologie je, otázka zní jak dlouho tohle vydrží být v kurzu.
  • nic moc.. pred lety jsem z toho byl odvazanej.. ale tohle je traga.. tyranosaurus na botoxu?
  • K tomu druhému videu přidat trochu postprocesorového rozmazání, nějaky barevný filtr a pár lans-flarů. To by pak nikdo nepoznal rozdíl mezi hrama, co dnes vychází na frost-bite enginu.
    • Zapomněls na tradičního půl kilogramu chromatický aberace. Bez ní dneska přeci žádná hra nemůže bejt cool. Co na tom, že jako jev vzniká v soustavě více opt. čoček, vývojáři nám tenhle odporný efekt budou nutit ještě pěkných pár let nezávisle na tom, jesli so ve hře díváme vlastníma očima postavy nebo kamerou z 19.století s čočkama z leštěný pryskyřice :).
      • C-BEAM
        všetky pp efekty od chromatickej aberácie, lens flare, bloom sa dnes doslova zneužívajú, aberácia je tak výrazná, že sa obraz na monitore rozchádza o celé milimetre, v pripade lens-flare sú teraz v móde ich anamorfické varianty takže už ich máme rovno cez celú obrazovku a bloom je tak silný, že scénu doslava prepaluje. Pričom keby sa využili s rozumom tak to vizuálu pomôže, stačí sa inšpirovať u ľudí ktorí tomu rozumejú, napr. u Pixaru. Lenže to by nemalo na masy kýžený účinok, masy potrebujú eye candy grafiku, kde je efektov 10x viac ako je v skutočnosti treba.
  • Rejsek
    T-rex maá na předních prackách jen dva drápy, ne tři. Nevím jestli je to tak prezentováno i jinde, nebo se spletla jen redakce. Jinak jako rex samozřejmě vypadá, jen to asi někdo trochec pohnojil. Ale vizuál je celkem ucházející *4*
  • jindra.veliky
    Dovedu si predstavit takovou hru ve virtualni realite. Ostrov, prales, dinosaury a volnej pohyb. At mam treba jen za ukol neco hledat (vajca) a donyst. Ale oni misto toho budou delat hovadiny, kde si hazu micem atd.... *7*
  • Není vizuální stránka ukázky taková nějaká vyblitá a anymace strhunlé? Buď chyba v matrixu nebo to vypadá jako nějaké 10 let staré demo. Krajina zubatých stromů jak vypraná v Arielu, stíny asi vypnuté, neostré textury, divné animace.
    • A nečuměl jsi náhodou na to 14 let starý video? *15*
    • C-BEAM
      no s Crytekom to ide dolu vodou, veď nebyť amazonu tak sú zrejme v bankrote. Keď si navyše pozriem ako vyzerá 8 rokov starý Crysis1 s pár kozmetickými úpravami tak v porovnaní s Crysis3 nevidím žiaden výrazný posun čo sa týka realizmu ... skôr stagnáciu. Práve upravená jednotka vyzerá miestami dokonca realistickejšie.

      Takže nie je nijak prekvapivé, že ich VR demo nedosahuje na súčasný olymp. Konkurencia ich už dávno predbehla a dobrý engine má dnes kde kdo.
      • No tak minimální posun mezi Crysis 3 a prvním Crysis je především z důvodu celkové stagnace celého herního trhu co se vizuální a technické stránky her týče.
        Proč tomu tak je, ať si už každý odpoví sám.
        Nemluvě o tom, že jak tu už někdo zmíníl, tohle demo je dělané pro oculus apod. a tam tý nároky jsou zase trochu jinde a musí to tomu být uzpůsobené.
        Takže bych to neházel všechno na neschopnost lidí v Cryteku.
      • nightborne
        A nebo možná to nejsou úplně nejmaximálnější technologický orgie, protože to musí běžet stereoskopicky v 90fps, aby z toho člověk s helmou na hlavě nedostal psotník =)). Kdo ví =).
    • Souhlas animace slabé - ten první dinosaur je snad po obrně. Textury, mapy a teselace na Tyranosaurovi jsou parádní - ale to je všechno co lze označit za současnou špičku, pak už stačí jen efekt rozfouknutého prachu jak z doby před pěti lety a dojem je v trapu.
  • A já myslel že diňáci jsou už out *8*
    • No někdo tady je out celkem běžně. *3*
  • Jack1947
    Není to tak hrozné, příští Crysis by mohlo být s dionosaury akorát nevím jestli od cryteku... ale nevadí nebo by to nebyl špatný námět do Far cry. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit