Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    uplně jim žeru jak v době kdy se vylepšují lidi a světu vladne miniaturizace všeho tak mají ventilačky do kterejch se vleze člověk *1*
    jinak to vypadá furt stejně blbě
    • smejki
      vzduchotechnika se miniaturizuje dost blbě. stejně jako vodovody, přehrady auta a nákupní košíky *7*
      • Tushan
        mě šlo hlavně o to že hry jsou čím dál víc filmovy je kladenej duraz příběh a kdesi cosi ale ventilačkama budem ve hrách lozit ještě za 20 let..... trochu klišé

jinak několikrát jsem ventilaci čistil ve velkých vyrobních halách a člověk tama važně neproleze *1* zvlášt ne borec ověšenej bouchačkama *7*

jo a jeste by se tam mohlo lozit kanálem
        kanál má každá správná fps *1*
        • smejki
          tak na to jsi ale opravdu neupozornil, byť tohle už je pravda
        • No tak čím bys chtěl teda lozit? *4*
          • Tushan
            mohl mít třeba nastroj kterej by mu umožnoval proházet zdí
            ne všude a mělo by to nějaké specialni podmínky na použití
            ala portal
            • S vylepšením síly tu zeď může prorazit.
            • Tushan
              mě prijde jako scifi super agent z budoucnosti co lozí ventilačkou *1*
            • To už by bylo hodně sci-fi, nemyslíš?
    • To si opravdu myslíš, že dnes vyrábíme tak velké ventilačky, protože menší vyrobit neumíme? Ony takové věci mají občas i svůj důvod. Navíc jde o HRU, ne o simulátor budoucnosti *7*
    • V DX 2 byli ve ventilacích většinou spider boti .
      DX 1 snad občas taky plus výbušniny .
  • spis nez poslabsi grafika pusobi hur animace a hlavne animace zbrani .. strasne staticke, jakoby nalepene a obrazovce .. ale tak snad budou jednotlive zpusoby hrani rozumne vyvazene a bude mit vyznam obtezovat se stealthem i z jineho duvodu nez ze clovek chce, nebo ma pocit ze by mel ..
  • ultra mega fail Delu xE
  • yenda1
    Tak zatim těžko říct. Dnešní doba velí býti spíše skeptikem. Doufám, že si toto pokračování vzalo alespoň něco z naprosto geniální "jedničky". Na druhou stranu chápu, že dnešní "ačková" hra musí být přístupná širšímu spektru, musí se prostě prodat, musí si na sebe vydělat. Takže HC orgie čekat nelze, pochopitelně. Jak byl první Deus skvělý, tak jestli mě moje paměť nešálí, tak prodeje na svou dobu nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit