Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak DNF nevypadá zas tak zastarale, třeba vedle DE3 :-)
  • Tak ja vazne nevim ... spravny transhumanisticky tema, megakorporacni overrule, pritazlivej pribeh, ale zpracovani? Co se to sakra stalo? I zastaraly engine Assassina 2.5 vypada vic organicky, tady na tom videu je to nehorazna panakovina a fyzikalni model jak prvni Havoc. Neco mi rika, ze kdyby se vyvijelo pro PC a nebyl to zas konzolovy port, ze by to mohlo vypadat lip. Cert aby ty konzole vzal
  • Mno porad mi dost chybi ta adventurni atmosfera plynule a nenasilne prechazejici do zabijeni lidi.
    • Jo jo.. ale tady se da doufam, ze je to prave tim strihem...
      • *t :)
  • Teda musím říct, že i když jsem zastáncem toho, že to bude dobrá hra, tak mám pocit, že si ji zahraju jednou a to mi asi budeš stačit. Grafika wtf? Ne, že by na ni záleželo, ale ještě před nedávnem tvrdili, že bude nádherná.. Logika? Sniperkou se trefit na vzdálenost x metrů a ani nemířit? *7*
  • stále bez lokalizace??
  • lol, všichni zapoínáte, že deus ex je RPG, ne FPS a navíc navazuje na jedničku svou hratelnosti a všechny tyhle věci...takže ventilačky musí být, prozože by to pak nebyl Deus Ex :D...no, hlavně je tu spousta práce s tím, jak udělat všechny ty augmentace, dovednosti apod. navíc je děsně těžký udělat tak propracovaný level, kde je volnost v tom, jak využít prostředí (teda pořád spoléhám na to, že to bude jak v 1) a člověk k nepotřebuje dokonalou animaci zbraně, když musí přemýšlet nad tím, jak se dostat dál, aby neplýtval vybavením. Ta grafika (hlavně Adamova) mohla být lepší
    • Tak mě napadlo pokud vím tak DX 3 je prequel odehrávající se v počátcích mecha agentů takže by tam augmentace neměli bejt ne?
      • Jenže v té době augmentace začinaly kapiš?
        • Ah už to chápu já měl za to že augmentace se týká jen nano robůtků :)
  • Mně to přijde takový zastaralý.... *6*
  • Jsem na to zvedav... Zajimalo by me, jak moc to ovlivnil strih.. Ale tohle vypada uz pritazliveji.. I kdyz v par zaberech to porad hnusne sviti :D (redakce promine) Ale lepsi nez porad slyset : Just for fun :D
  • augumentace jsou v pocatcich...proto tam take nevrazdi hroma nadlidi :D
  • Nevite jakej pouzivaj engine? ...ja jen ze po technicke strance to vypada dost slabe. Ne ze by na tom tolik zalezelo ale prece jenom bych v dnesni dobe cekal neco lepsiho.
    • Tak podle WIKI pouziwaj engine od Crystal Dynamics. Puvodni DeusEx pouzival Unreal a dvojka Unreal 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit