Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    Konzolisti pripravme sa na záplavu PC faggotov v konzolových diskusiách, hru na ktorú čakajú už 1,5 roka oproti konzoliam im odložili, tak musíme byť statoční a znášať ich hejt prameniaci z nudy na waiting platforme a písacom stroji *15* *1* *5*
    • Ty si vazne myslis, ze z asi tak 130 nadpriemerne hodnotenych hier co vysli v 2014 na PC sa neda vybrat? To nie je ako cakat na tych par konzolovych titulov v tej mizernej ponuke.
      • Vyšly na PC tři velice dobré hry a to Fifa 15, Lords of Fallen a DA:I. Denuvo dokáže z her udělat ten nejlepší zážitek. Za Denuvo!!!
        • Fifa je super, Lords of Fallen je crap a DA:I je to nejtrapnější mmo co jsem kdy hrál. Thak god for SKIDROW. Btw. Fifu jsem si koupil.
          • MMO jo? Ty se ve hrách asi moc nevyznáš, viď... Je to RPG, MMO-RPG je třeba Wowko.. Doufám, že jsem tě trochu vzdělal :)
            • Hraje se to stejně jako každé druhé mmo. Moc dobře vím co je RPG mě o tom nemusíš poučovat. Inquisition je špatná parodie na RPG. Vývoj postavy co se týče skillů je naprosto oholený a bez nápadu oproti Origins. DA:I je nachystané na multiplayer a mikrotransakce a každý kdo má trochu rád klasické RPGsi tím musí utřít p*del.
      • Hnisavec
        99% indie srájd za 2 doláre
        • Matematika ti nikdy nesla , tak naco to stale skusas? Ale tak da sa to pochopit, ked si zvyknuty pocitat zaujimave release na konzolu len na prstoch ruk ;-)
          • Jj a India toci viac filmov ako Hollywood...PC = kvalitou exkluzivit Bollywoodu a Konzoly = Hollywood...ale kym najlepsie indie hry co furt dokolecka vytahujes z metacritic (i ked priemerovanie je podla mna blbost) prejdu vzdy i na PS4 tak najlepsie exkluzivity z PSka na PC nie. Prebehol som cely ten rebricek na metacritic a nie je tam ani jedna AAA exkluzivita, iba indie, KS projekty, Blizzard F2P, Blizzard MMO, nejake ruske pofidernosti a par lacnych strategii.
            • Uz len tych typov a zanrov je viac ako exkluzivit na PS4 ;-) Ale tak nechcel by som byt odkazany na remaster tunelovej hry, simulator dazda a nejaku tu slabucku plosinovku. Ale vlastne bol tam aj priemerny Infamous. Ale tak nevadi, ze su to priemerne hry hlavne ze je to AAA a mozu sa zaradit k peckam typu Ryse.
            • "najlepsie indie hry co furt dokolecka vytahujes z metacritic (i ked priemerovanie je podla mna blbost) prejdu vzdy i na PS4"

lháři
    • Na kterou hru, že už to tak dlouho čekám? Jsem si docela jistý, že MGS V ještě nevyšlo na konzolích před rokem a půl nevyšlo.
  • Hnisavec
    Nádherná exkluzivita, ktorá presne trafila poloarkádový výborný jazdný model a hlavne graficky vyzerá o 2.triedy lepšie ako PCkárs i Asseto, ktoré vyzerajú pri Driveclube ako hry o generáciu pozadu....
    • Tak ale vies, tie hry maju odlisne ciele...pCars a Asseto su simulatory aut, Driveclub je simulator dazda.
    • Cars a AC aspoň zvládají víc než ubohých 30 fps.
      • Ano na PC poskladanom v cene PS4 co je asi 200 eur neda PC ani 10 rocne Need for speed na FullHD....zacnite porovnavat porovnatelne...ked budem mat PC za 5000 eur tak budu ostatni PCkari pre mna len spodina co hra na srotoch. Pomer cen vykon je PS4 ovela lepsia kupa ako PC v 3x takej sume
        • Pokud je tvým záměrem hrát hry v nejhorší možné kvalitě tak ano, PS4 je asi nejlepší volba. Jinak je to zastaralý šrot. Na druhou stranu díky vám, blbcům, aspoň ušetříme za upgradování.
        • Veskoslav
          Poměr cena výkon je lepší? Za dvacet táců postavíš pc, které PS4 rozdrtí na plné čáře s herními parametry, o kterých se PS4 může jenom zdát. Zase si tolik nefandi. Konzole je fajná věc, ale současná generaci je oproti té předchozí vyloženě slabota. Raději měli dát cenu dvojnásobnou a nešetřit na komponentech než tam dát to, co tam dali. Mimochodem pc člověk nemá jenom na hraní. Což se o konzoli moc říct nedá, tudíž poměr cena/výkon je vždycky výhodnější pro pc i kdyby ses na hlavu stavěl.
          • Ristoro
            Pravda. Líbí se mi, jak někteří lidé opravdu věří, že to je next - gen. Už dneska zastaralý HW a stejně se tomu říká next - gen :D. To není hate na konzole, to je čistá pravda.
            • Ristoro
              Protože ne všichni na PC hrajou hry. Počítej jen herní PC ty chytráku. Konzole jsou určené pouze k hraní.
            • TheGGG
              a přesto víc jak polovina PCčkářů nemá PC na úrovni PS4
          • TheGGG
            postav si PC třeba za 100 000,- a pak hurá můžeš na něm hrát Botu lOl a ty ostatní barevný chujoviny. Já si za 10 000,- sestavím konzoli (rozuměj, zapojím do zásuvky) a du pařit EPIC LUXUS PC FAGGOTS CAN CRY exklusivitky. Plus asi to nevíš, ale next gen konzole nespotřebují žádnou elektřinu, jsou poháněny nářkem a skuhráním PC boys.
          • nebreč a běž si hrát nějakou pěknou hru s trojitou DRM jako DA:I nebo GTA V. Počkej, to vám vlastně odložili. Smolíček co???
            • díky, jedno poctivé mínusko zahřeje u srdíčka, ne jak ty špinavý čtyti nebo kolik mi jich Veska kliknul, ale i protoho ho mám rád, kluka jednoho ušatýho..
            • @haha - taky jsem ti kliknul jeden minusek kdyz ctu ty tvoje hovadiny *15*
            • klik *1* klik *2* klik *15*
            • nebreč a pospíchej si naklikat *7* BTW víš co je DMR? DRM MASTER RACE *1* dobré že ano??? *1* *1* *1*
            • Veskoslav
              V čem brečím? Ty fakt neumíš pochopit ani jednoduchý text? Ty jsi vážně retard:)
              Mimoto GTA V mě nechává naprosto chladným. Smolíček, co? *7*
    • A kedy bude aspon naznak simulacie na PS4? Po 2 rokoch existencie , ked vydaju na pCars? Arkadoviek je dost vsade Crew , Grid, Forza Horizon.
    • Keyz
      Jistě *7*

Navíc ty hry na pc jsou simulace a ne arkády jako prase....
  • nevim proc z Driveclubu proste mam stejnej pocit jak kdybych hral GT2, kdyz se auta dotknou.. chovaj se jak kdyby nic a proste klouzou dal.. zatacky stejne divnej pocit
    ackoliv je mozna forza pohadkova, z rizeni tam mam mnohem lepsi pocit nez sem kdy mel v GT bohuzel. Myslim ze absence nejaky poradny hry (napr. GT7) je pro PSko docela rana.. min z moji strany je to duvod proc bych radsi koupil xboxe v soucasnou chvili :/ ackoliv MS proste nemam rad. Forza je super
    • Psychotic
      Dobrá závodní hra PS4 fakt chybí, no. Ale upřímně na GT7 bych se tak úplně nespoléhal. Za některá designová rozhodnutí bych Polyphony Digital nejradši nafackoval. Pokud se v GT7 mnoho věcí nezmění, nemyslím, že by Forza měla konkurenci.
      • jindra.veliky
        dobra zavodni hra chybi zatim jen na PC *15* *15* *15*
        • Hnisavec
          na PC toho chýba veľa....iba indie majú prebytok
          • del0
            Hlavně, že na konzolích je na výběr z tolika žánrů... *15* *15*
          • Na rozdiel od PS4 maju ale simulacne racingy (Asseto Corsa, Iracing, Rfactor 2) a kopu RPG.
        • už byste mohli s těma konzolema a pcčkama dojít na řetězy a nože, ať je od vás pokoj *6*
        • ty jsi opravdu hlupak
          • Tak nejakou na PC jmenuj. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit