Přejít na výpis diskuzí
Video z DUST 514 mluví o klonovaných žoldácích
30.5.2012 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
Mě tam Halo připomíná jenom to ,že je to Sci-Fi jinak nic :)
-
A doufám, že ještě hodně dlouho přežívat bude. Nechci žádný rozdíly v hratelnosti pro ty co mají a pro ty co nemají peníze.
-
Mam pozvanku do bety. Ted uz mi chybi si jen koupit konzoli:)
-
Plati,ale muzes si platit i herni menou. Samozrejme necekej ze na to vydelas hned v prvnich mesicich. Ale jde to.
-
Muzou,ale nedaji. Ja si na to stezoval uz stokrat. Tady je to jeste solidni,ale na nekterych strankach uz se na videa pro reklamy ani nedivam. Mozna se toho dockaji i tady.
-
Můžete prosím to tlačítko od reklamy po jejím zavření dát někam doprdele ať to nezavází před tlačítkem fullscreen? Vlevo nahoře je pěknýho místa, nebo ho aspoň dorazit o pár pixelů odspodu, ať není přes lištu přehrávače. *16*
-
Jedna z mála, co na měsíčních poplatcích stále přežívá a ledasco to o ní vypovídá.
-
Ano.
-
Zvlastni budoucnost, kdyz tam maji zbrane vetsi rozptyl nez v pritomnosti.
-
platí se v Eve poplatky ?
-
Kurňa, já to chcu na pičítač. *13*
-
no s halo to ma max spolecne 3D a vesmir :) . Ale tezko si v halo nastavujete jakou soucastku si namintujete na nanooblek do stitu, nebo jestl misto stitu nasadite brutalni armor, jakej typ zbrane si vyberete s jakou munici , jestli na dalku na blizko atd... , tady si vojaka vybavite nevim kolika slotama vybavy nez ho pustite do boje , takze nic podobneho jeste nebylo zatim, ja osobne se na to moc tesim, jen mam trochu obavi aby se to povedlo
-
Vypadá to přesně jako Halo :) Co mě ale teší že ingame je "pružny" a né namočený domedu právě jako Halo :D. interesting.
-
Vypadá to zlatě *4* .