Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se netěším. Naopak se udržuji ve zdravé skepsi. O to víc mohu být mile překvapen, když se ze hry vyklube něco jiného, výjmečného a ne další zaručený "WoW killer", který bude hrát jen pár tisíc hráčů cca 6 měsíců po uvedení. Už to tu bylo tolikrát a tentokrát se prostě těšit nehodlám!.... :-)
    • Otazkou je proc vsichni touzite po ''WoW killerovi''. Jako by pocet hracu byl zarukou/symbolem nejake kvality. Coz samozrejme neni.
      • Pocet hracu neni problem, pokud je gameska na maly pocet hracu navrzena, ale behat po liduprazdnych mapach, kde dycky nejak 20minut bezis/jedes/letis/... pak tam za minutu neco zabijes ... a vydas se na cestu zpet ... je jaksi vopruz a ne zabava.

        Mimochodem, byl sem se ted na chvilu podivat do swtor ... bejvaly casty, kdy na fleetu byly hromady lidi, dneska tam potkas sem tam nekoho ... a nez se posklada jeden flashpoint, trva to celej den ...
        • A v cem je to lepsi kdyz 20 minut bezis/letis na plnych mapach a po minute zabijeni zase zpet? V nicem. Popisujes vetsinu nudnych MMORPG her(poprve to mozna nudne nebylo,ale po 121 uz ano).
          Ze to jinak nejde? Secret World ma jeden server. Kdyz uz je na mape hodne lidi,vytvori dalsi instanci teze mapy. Tazke jedna mapa muze mit treba 100 instanci,a pokud chces hrat s pritelem ktery je nahodou na jine instanci,proste si ho privolas(nebo on tebe). Takze vlastne hrajes se vsemi na jednom serveru. Velmi podobne to meli vyreseno uz u sve predesle staricke hry Anarchy Online.
          Eve Online ma take jen jeden server,na kterem muze hrat az 50K lidi najednou(schvalne si zjisti kolik lidi online najednou utahne treba jeden WoW server).
          Take jsem hraval SWTOR. Tesne po vydani. A na mem serveru bylo na fleetu porad prazdno. Jak je to ted,kdyz hra jede na F2P nevim.
  • Jeden z velkých problémů, které mám s těmito hrami je výtvarná stránka a vzhled modelů. Je pěkné, že do hry/světa dají několik ras, ale proč jsou všechny až tak moc humanoidní? A proč cpou "boobies" na úplně všechno??! Vždyť to vypadá mimo a debilně. Donedávna jsem se mohl posmívat WoWku jakožto vrcholu nevkusu (můj názor), kde všechno ve hře vypadá děsně (zejména právě female verze těch "krav" a "vlkodlaků"). Nicméně, tady je další exponát. WTF.
    Další věc: proč ještě i dnes vypadají šaty/brnění jen jako tělo s jinou texturou?

    Chci hrát za opravdovou příšeru. Klidně ať stavbou těla lehce připomíná člověka, ale v rozumných mezích. Zatím se mi nejvíce líbila rasa charrů v GW2. Drsní, škaredí tak akorát, běhají po čtyrech, při boji po dvou jako lidi - jééééj. Jen je škoda, že nevypadají více badass a v kouzelnických hadrech jsou přímo směšní *15*
    • Tohle je TES. Modely postav jsou zcela v souladu s dosavadní tradicí TES série a je naprostá blbost očekávat něco jiného... Do TES prostě nemůžeš nacpat něco, co tam nepatří. Proto je celý tvůj příspěvek zcela irelevantní.
      • Nehlede na to, ze ty charaktery, pri generovanem mnozstvi, vypadaji hezky a sympaticky. Po strance proporci take funguji. Takze bych rekl, ze se postavy docela vydarily.
  • NUDA, zase neni mozne udelat vylozene oskliveho stareho tlusteho prdolu!
    • Elfove jsou v tehlete serii vzdy osklivi,a tlusteho ho udelat muzes. A mas po problemu.
    • ano, to mě mrzí taky.. modelky a modelové jsou o ničem.
  • Viktor_H
    Může se nějaká dobrá duše rozepsat o Secret World z hlediska designu? Dejme tomu, že ho chceme hrát dva. Můžeme ten příběh procházet psolečně? Pokud ano, jak to funguje? Jak fungují dungeony (resp. instance pro více hráčů)? Je to o předem definovaném počtu hráčů (jako třeba 6 lidí pro ten a ten dungeon/raid/flashpoint v jiných MMO)? Jak je to s trash moby, resp. levelováním? Jak vůbec probíhá explorace?

    Nejlepší by pravděpodobně bylo odpovědět formou srovnání (co je jinak, co je stejně...) s tradičními hrami jako je WoW/SWTOR...
    • Pribeh lze prochazet spolecne,ale existuje i par dungeonu(hlavne v ramci hlavniho pribehu)ktere jsou jen solo. Solo instance jsou ale jen vyjimky,ne pravidlo. Napriklad pokud budete kazdy jina frakce,questy pro svou frakci budete muset samozrejme delat kazdy sam.
      Probiha to klasicky-vezmete quest,splnite quest,a pres mobil(vetsinou) quest odevzdate. To je jedna z vybornych veci. Questy a update questu lze odevzdavat/resit pres mobil. Odpada nudne behani zpet za zadavatelem ukolu. Questu muzes mit max 6. Jeden story mission,1 main mission,1 dungeon mission a 3 vedlejsi. Main mission se deli na action a sabotage(vicemene klasicke questy),Faction(pro frakci kterou jsi si vybral) a investigation,ktere vyzaduji premysleni a mnohdy hooodne premysleni. Investigation misson jsou jendou z nejlepsich veci ve hre.
      Dungeony funguji klasicky. Pres LFG tool,LFG kanal nebo v Argathe(to je takova mistnost se vsemi porty) si najdes lidi. Klasicke dungeony jsou pro 5 lidi (3 DPS,helaer a tank,pricemz zde neexituji povolani. Jde jen o to jaky build si zrovna vyberes a pouzivas a samozrejme umet s nim hrat). kazdy dungeon ma svuj pribeh a je provazen ingame animacemi. Dungeon zabere nezkusene parte maximalne hodinu,zkusene 15-20 min. Trash mobove se v nich temer nevyskytuji. Jen minibossove a dva az tri hlavni bossove. Ze vsech padaji uzitecne veci a zadny odpad.
      Levelovani? V tehle hre neni. Jedine co muzes levelovat a upgradovat jsou zbrane a talismany(ktere vicemene nahrazuji brneni). Zakladni lvl jsou 1 az 10 a pote uz je cislovani 10.1 az 10.5. Vybava 10+ je nutna pro elite a nightmare dungeony. Kazdy dungeon(je jich 8) ve hre ma elite i nightmare verzi. Ve hre pak existuji lokace pro raidy ,ale to me prilis nezajima a jeden ''dungeon raid''(zatim).
      Muzes se naucit a odemknout vsechny skilly ve hre(pres 500 a pribyvaji),ale pouzivat muzes vzdy jen 7 aktivnich a 7 pasivnich.
      Explorace? Co myslis? Svet je otevreny,muzes jit kam chces. Do vsech zon se budes vracet,at uz kvuli eventum,tak kvuli questum.
      Svet je plny horrorovych klise (vampyri,vlkodlaci,zombici,strasidelne kolotoce a domy....),ale jeho pojeti rozhodne klisovite neni.
      A nakonec me napada jeste jedna vec-server. Hra je sice rozdelena na servery ale ma to vyznam jen pro pvp(ktere je od klasickeho PVe oddeleno). PVE servery muzes kdykoliv bez postihu menit a hrat s kymkoliv kdo hru prave hraje. LFG kanal a nektere lokace(jako treba Argatha) jsou spolecne pro vsechny. Tohle je vyborna vec. Zadne premysleni kde ze budes hrat aby jsi byl se znamymi.
      A pozor. Tutorial je pro nekoho extremne nudny (nepocitas li treba scenu s oralnim sexem pokud se das k Dragon) a ne kazdeho vbavi. Hra zacina az ve chvili,kdy te tva frakce posle pres Argathu do prvni zony(Kingsmouth)
      • Amen.
  • btw vcera sem zkusil wizardry online :D vetsi peklo neexistuje
    • Po 5ti minutach smazano.. takze je to opravdu opruz. Zboznoval jsem Wizardry 7 a 8, ale tohle byl paskvil, ktery si z danych her vzal jen nazev.. Priserna grafika, ovladani atd. , to uz me prislo nepsi Neverwinter Online, ktere je bohuzel tez jen MMO sandbox.
  • ved toto iste mal uz aion a pred nim kopu inych hier... fakt svetoborne
  • Nič, čo by sme ani v Sims 2 z roku 2004 už nevideli.
  • calwin
    statický svet MMORPG ťažko zmeniť... a neverím osobne tomu že sa to TESu podarí... všetky herné techniky ktoré MMORPG žáner využíva sú statické, obyčajne nudné a žerú čas... kde je teda v tom tá zábava? koncept multiplayeru v takejto forme TESku nesedí... som skeptický proste...
    • Viktor_H
      Na to je třeba přebudovat celý ten systém od základu.
    • kdo vi, treba Titan
  • Zrovna pred 3 tydny jsem si koupil Skyrim se vsema 3 DSL balickama a mohu rict, ze je to opet paradni svet ve kterem mohu delat co me zamane, stejne tak se mi libil i Oblivion a Morrowind, vsechny hry jsem si paradne uzival, perfektni pribehy, ukoly dungeony atd. take diky moznosti hrat vsechny hry v cestine, jelikoz ma anglictina neni zrovna perfektni.

    No a co nam vyvojari nachystali dnes - opet dalsi onlinovku, jakoby jich nebylo malo, kde z pribehu budu vedet velike kulove, protoze hra jiste nebude mit cz lokalizaci, do toho vseho budu muset podrizovat hrani, parte, klanu, guilde a v hernim chatu cist neustale vylevy pubescentu, kterym rozumi vsichni.

    Ne dekuji, ale nechci dalsi online tuctovku, chci se opet svobodne a sam volne pohybovat po Tamrielu jen a jen tak jak se mi bude chtit a nemusim mit strach z toho, ze kdyz hru nebudu 2 mesice hrat, budu ve vsem pozadu za ostatnima a jine online nesmysly, ktere nuti hrace platit a byt porad online.
    • Já hraju MMORPG hry solo, tu a tam nějaký ten raid a je to v pohodě. Honit se za statistikama, gearem apod. je naprosto k ničemu, když vše v podstatě vynuluje nový update, datadisk apod.

      Takže určitě některá MMORPG se dají hrát solo, v pohodě a zcela ingorovat guildy a podobné z mého pohledu až otravné věci. Nepoznal jsem MMO, kde by nešel omezit či rovnou vypnout chat.

      Pořád můžeš hrát Skyrim, znovu si sjet Oblivion a rozjet Morrowind a zkrátit tak čas čekáním na TES VI. *3*
      • Pokud bude, a ja doufam ze bude :D
    • S online RPG nemám žádné zkušenosti, ale jako fanda TES série jsem na TES: Online docela zvědav. To nic nemění na tom, že bych možná raději také uvítal regulérní další díl zaměřený na singleplayer.
    • oprava DLC balicky nikoli DSL :-)
  • http://www.youtube.com/watch?v=UN5PxYv popisku je odkaz na free server ,kdo se jeste nedostal do bety
    • Teso

      http://www.youtube.com/watch?v=UN5PxYqktYE
      • tož díky Zdenku:)
      • MrSanta
        To nevypadá věru zle, vezmu-li v úvahu, že se jedná o betu.
        Ty pingpongáče na Jassi jsou luxusní *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit