Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    ty jsi jasnou ukázkou toho, jak nebezpečné to může být, když sourozenci v incestu zplodí dítě...
  • Tak to zcela nepochybně, na rozdíl od Bethesdy ale nemaj mody, co by to zachránily *4*
  • Koukam že japonci se s tim nes.rou a gamedizajn maj ješte horší než bethesda *7*
  • Jakýkoliv náznak originality co rozvíří stojaté vody recenzentského rybníčku vítám, kdyby všichni dali na tvé moudré rady, tak žádného Hrabala ani nemáme

PS nesnaším metal
  • To je ale krásnej klučina ten jeho kukuč by rozplakal i sochu *13*
  • Jen mne to zajima, protoze sem porad pise nejake gramaticke poznamky a pise hezke recenze (z literarniho hlediska). Tak mne zajima jestli je z fachu.
  • patrik-hajda
    Kdo si počká, ten se dočká *1* . A legrace bude (doufám) hlavním tématem takového Fight Clubu!
  • chces prez pičču ty bizerant di radsej nastavovat rit svojemu nabijacovi
  • TheGGG
    říká čecháček s melounem popaplaným gelem, co hraje celý den CSko nebo DOTU... LoL
  • ravux
    Chci Fight Club s Patrikem Hajdou! Prosim! Bude legrace! :D
  • corfer
    Teda psát zpravodajství/publicistiku jako Hrabal beletrii, to je fakt hnůj... Číst se to nedá a nechápu, že u vás v redakci nefunguje ani základní gatekeeping ve smyslu pouštění podobných grafomanských orgií ven. Šéfredaktor zpravodajsko-publicistického serveru by podobné věci měl rovnou vrátit autorovi k přepsání...
  • Zapomenutá hra... škoda, některé věci v ní jsou super.
  • ravux
    A ty jsi soudce nebo policista, ze klades otazky? To je stejne smyslupny dotaz, jako ten tvuj.
  • ravux
    Druh souveti: Google translate
    Vztah mezi vetami: Nahodny
    Druhy pouzitych vedlejsich vet: Proceduralne generovane
  • Další japonský emo dětský průjem
  • Ty jsi ucitel cestiny, jazykovedec nebo literat?
  • flash789
    Hmm..uvital bych pridavek co je primo do hry, tyhle epizody mimo jsou krapet k nicemu. Takovyho prostoru tam maji kde by slo udelat DLC, ale ne oni budou delat nejaky epizody:(
  • *15* říkal jsem si WTF a pak jsem si tu první větu přečetl :D nářez ...
  • MickeyMutant
    Domácí úkol na úterý: V prvním odstavci textu urči druh souvětí, vztah mezi větami a druhy použitých vedlejších vět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit