Přejít na výpis diskuzí
Video z Final Fantasy XV předvádí, jak se hraje za Prompta ve druhé epizodě
19.6.2017 | Patrik Hajda
39 příspěvků
-
ty jsi jasnou ukázkou toho, jak nebezpečné to může být, když sourozenci v incestu zplodí dítě...
-
Tak to zcela nepochybně, na rozdíl od Bethesdy ale nemaj mody, co by to zachránily *4*
-
Koukam že japonci se s tim nes.rou a gamedizajn maj ješte horší než bethesda *7*
-
Jakýkoliv náznak originality co rozvíří stojaté vody recenzentského rybníčku vítám, kdyby všichni dali na tvé moudré rady, tak žádného Hrabala ani nemáme
PS nesnaším metal -
To je ale krásnej klučina ten jeho kukuč by rozplakal i sochu *13*
-
Jen mne to zajima, protoze sem porad pise nejake gramaticke poznamky a pise hezke recenze (z literarniho hlediska). Tak mne zajima jestli je z fachu.
-
Kdo si počká, ten se dočká *1* . A legrace bude (doufám) hlavním tématem takového Fight Clubu!
-
chces prez pičču ty bizerant di radsej nastavovat rit svojemu nabijacovi
-
říká čecháček s melounem popaplaným gelem, co hraje celý den CSko nebo DOTU... LoL
-
Chci Fight Club s Patrikem Hajdou! Prosim! Bude legrace! :D
-
Teda psát zpravodajství/publicistiku jako Hrabal beletrii, to je fakt hnůj... Číst se to nedá a nechápu, že u vás v redakci nefunguje ani základní gatekeeping ve smyslu pouštění podobných grafomanských orgií ven. Šéfredaktor zpravodajsko-publicistického serveru by podobné věci měl rovnou vrátit autorovi k přepsání...
-
Zapomenutá hra... škoda, některé věci v ní jsou super.
-
A ty jsi soudce nebo policista, ze klades otazky? To je stejne smyslupny dotaz, jako ten tvuj.
-
Druh souveti: Google translate
Vztah mezi vetami: Nahodny
Druhy pouzitych vedlejsich vet: Proceduralne generovane -
Další japonský emo dětský průjem
-
Ty jsi ucitel cestiny, jazykovedec nebo literat?
-
Hmm..uvital bych pridavek co je primo do hry, tyhle epizody mimo jsou krapet k nicemu. Takovyho prostoru tam maji kde by slo udelat DLC, ale ne oni budou delat nejaky epizody:(
-
*15* říkal jsem si WTF a pak jsem si tu první větu přečetl :D nářez ...
-
Domácí úkol na úterý: V prvním odstavci textu urči druh souvětí, vztah mezi větami a druhy použitých vedlejších vět.