Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuse pro Článek Nový trailer na Homeworld Remastered vás přesvědčí, že si hru musíte koupit ještě dnes.Slogan jak od šmejdů. *7*
    • Tak to si vystihnul, akorát že je to slogan od šmejda ... jeho články zásadně nečtu, protože mi přijde že to píše na drogách *8*
      • WWladCZ
        Tak co tady děláš na prvním místě?
  • Predobjednavky jsou zlo. Vydavatele si pak velmi rychle zvykaji, ze dostanou penize za trailer, a ne za finalni produkt. A proto .. nepredobjednavejte. Cekejte na recenze, nebo lepe .. vyzadujte DEMO. Driv to bylo normlani.
    • Nevím jak to slušně napsat abych nebyl smazán, ale takovým lidem se říká "kazišuk" *1*
      • Pokud se rád cítíš jako zákazník rád oje.áván , klidně si dál připlácej za dobrou víru ..... *7*
        • Tak zrovna u téhle hry to jako problém nevidím. Kdo hrál původní hry, tak ví co čekat a z videií, diskusí s vývojáři a vývojářských deníčku bylo zřejmé, že opravdu jen vyleštili audiovizuál, ale náplň zustala nezměněna, takže nevidím problém v tom si hru předobjednat.
          U nových her je situace uplně jiná samozřejmě. A tam souhlasím, málokdy něco předobjednávám..
      • Ne, takovým lidem se říká "trpěliví lidé s mozkem".
  • Doted jsem si myslel ze Gearbox pristupuje k Homeworldu opravdu s citem a vubec nechapu proc se me najednou snazi presvedcit o opaku...

To je jak nechat kralovnu Alzbetu II. tancit nahou u tyce...
    • je to trapas tento trailer, ale aspon nezavadza ako Elite Dangerous ;)
      • Pravda. Je to trapas. Keby som videl len tento trailer a nevidel by som iné zábery z Remastered verzie, tak by som im nedal ani cent a pre istotu by som to najprv upirátil (aby som vedel, či je to skutočne "ono"). Našťastie ale som videl dostatok preview videí a sledoval som situáciu okolo, takže som vedel, že to bude dobré (== áno, hru som si kúpil).

Trailer čisto pre mainstream a dnešnú generáciu. Bohužiaľ hudba ani ŠTÝL NADPISOV nepasuje na Homeworld.
  • Lukyz
    Můžete mi prosím někdo lehce nastínit (bez spoilerů) příběh HW? Ono jde o nějakou civilizaci, která si je vědoma, že není na své mateřské planetě, ale není schopna mezihvězdného cestování dokud v písku nenajdou tu ztroskotanou loď? Díky za odpověď a sry, nikdy jsme neměl s HW tu čest *4*
    • walltar
      První díl ... Potom co prohráli válku, jsou vyhoštění na planetu kde se za nějakou dobu vyvine civilizace. Potom co náhodou najdou místo přistání lodě která je tam dostala, tak najdou hvězdnou mapu, která jim ukáže, kde je Hiigara (původní planeta) a tak postaví matku, aby se tam vydali. A s prvním skokem do hyperprostoru začíná příběh o návratu na původní planetu.

Druhý díl ... Vaygarský warlord najde třetí jádro (první mají Bentusi a druhé bylo to co umožnilo události z prvního dílu) a snaží se dostat ke druhým dvěma. Na obranu je postavena druhá mothership a začíná druhý díl.

Vlastně oba díly jsou o návratu na Hiigaru, ale každý za jiných podmínek.
      • Lukyz
        Díky moc!
  • walltar
    Nepřesvědčí... už mám dávno koupeno. Ale se*e mě že to spustí až v sedm večer. :-D
    • nepochyboval jsem
    • ..kde si to zistil, ze o 19.00? inac celkovo by ma zaujimalo podla coho sa ma clovek orientovat, kedy bude presne hra spustena
      • walltar
        http://store.steampowered.com/app/244160/

Tato hra bude odemknuta přibližně za 7 hodiny

A je tam taky odpočet, na akci, která by měla být ukončena při spuštění.
        • teraz vyzeram ako debil, zaujimave este pred cca 2hod. som to pozeral doma, spravil sa iba predownload a viac tam nic nebolo, dik za odpoved
  • Meh. Už jsem koupil před měsícem *6*
  • VaZqeZ_EU
    http://www.sherv.net/cm/emoticons/hungry/big-drooling-smiley-emoticon.gif *2*
  • Hra luxusní, trailer otřesný až odpudivý díky nevkusné volbě hudby. Zřejmě chtějí zapůsobit na dnešní mládež, která tyhle sr*čky poslouchá.
  • další článek o hmw? *11*
  • ale dobrý trailer, jasna inspirace tady
    https://www.youtube.com/watch?v=tRxcSNaVCPA

no alespon se natají že jde o nestydatý utok na peneženky vesmirnich nerdu
    • Tobě ta hra nějak leží v žaludku. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit