-
tak mne na druhu stranu sa to celkom paci, jasne ze toto je este take ake, ale ako plna hra si myslim, bude stat za to, bitka vtom hm coloseu, ci arene, stala za no nic, ale zas, nejake tie suboje, ktore budu o niecom inom, a proti prevahe nepriatelov, stat za to urcite bude, ved nejake zazraky s tahoveho rezimu cakat nemozes ked bojujes 1v1, ja som skusil iba tu bitku v arene, ci to demo obsahovalo nieco navyse este to neviem, kupil som par veci, a ja si msylim, na indie je to vcelku super grafika a dobre sa to aj hra, takze nevidim problem, mozno iba vtom, ze by som si rad vyskusal aj poriadne demo, mne osobne sa to este stale paci
-
tak jsem to zkusil a první dojem nic moc. no možná když se do toho člověk víc ponoří a naučí, ale určitě by to šlo udělat mnohem lépe...
-
Mne ten soundtrack zase pripomina Diablo. Uz sa nanho celkom nepamatam, ale to bola prva hra na ktoru som si spomenul, ked som to pocul. To boli krasne casy :)
-
http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,1259.0.html, kto ma zaujem skusit
-
KONECNE, nieco co tu nebolo uz davnejsie, Gorky17, ked som to prvy krat videl, nebol som nejak nadseny, ale ked to zacnete hrat, atmosfera suboje a aj samostatny pribeh vtiahne jak ani nepametam, ked to bude pripad aj age of decadence, tak ani na chvilku nevaham, uz teraz to vyzera skvele
-
Proč je tak těžké si přiznat, že Vincova nenávist ke všemu dává vzniknout něčemu tak krásnému jako je AoD?
-
Nikdy ma neprestane udivovať čím všetkým sa dokážu ľudia na internete trápiť...
-
Tleskám za tahové souboje , ale celkově mi prezentace připadá tak trochu hodně vedle . Za hudební podkres bych propleskl autory po deseti vteřinách , nechtíc pokud bych tu hru hrál několik hodin v kuse jako každé správné hardcore RPG :/ ..
-
To že tvůrce toho komiksu nepochopil nadsázku je jeho blbost. Poučovat člověka který píše nesmysly a uvádět je na pravou míru je slušnost.
-
mno co jsem četl, zatím mi jako největší hater přijdeš ty :D
-
Moc tady nepoučuj o jednom z největších haterů, jaké kdy měl internet tu čest znát
http://gucomics.com/comic/?cdate=20080205 -
jo to bylo prvni co me napadlo :). a po chvili mi soundtrack trochu pripominal jeden moment ze space questu 5. vubec, ten soundtrack je velmi zajimavy a docela originalni.
-
Aneb jak mlýt nesmysly.
Vince D. Weller (pseudonym) aka Vault Dweller (nickname), hlavní designér Age of Decadence, nemá s NMA nic společného, kromě toho, že pro ně napsal recenzi na Fallout 3 a Fallout New Vegas (požádali ho, protože kdysi napsal skvělou recenzi na Oblivion).
Jeho recenze na Fallout 3 byla půl na půl - ani příliš negativní, ani příliš pozitivní..ale nazval FO3 nejlepší hrou Bethesdy od Daggerfallu.Každopádně "tahounem" NMA nebyl nikdy.
Jinak je Vince dost sympaťák, na RPS s ním kdysi vyšlo interview
http://www.rockpapershotgun.com/2008/02/01/against-design-decadence-vince-d-weller/
Na AoD se těším dost, mělo by to být skutečně hardcore RPG ve smyslu Role Playing Game, ne "action game with stats". Už fakt, že si jeho developery za partnery vybral Brian Mitsoda (Double Bear, dříve Obsidian a Troika) pro vývoj Dead State RPG, o něčem svědčí. -
Doufám, že všichni vědí, že na hře pracuje člověk, co byl jedním z tahounů nma. Tedy skupiny lidí co nenávidí Fallout 3 a Bethesdu a na něž bylo nejednou pliváno a byli dáváni za příklad šílenců, kteří představují odpad internetu.
-
Gorky 17 je výborná záležitost. Kdysi to vyšlo jako fullka u Score. Bylo i pokračování, ale to už se mi nelíbilo.
-
Gorky 17 je klasika, na tu brutální atmosféru nezapomínám ani po těch dvanácti letech (nebo kolika). Kdo to nehrál, ať upaluje na GOG.com :)
-
Wow, soubojový systém mi trochu připomněl jedno skvělé tahové, ale hodně nedoceněné RPG Gorky 17. Za mnoho mnoho let co se nějak motám kolem her, tento skvost patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy hrál.
http://www.youtube.com/watch?v=woR0rVJGgV4&feature=related -
predpokladám že v tom štúdiu pracujú nejaký ľudia ktorý majú blízko k troika games, pretože bývalá troika - ktorá práve pracuje na podobnej hre iba so zobíkmi (štúdio double bear) spolupracuje aj s Iron Tower... každopádne túto hru chcem !
-
no dle GUI jsou to fanousci fallouta, tak uvidi se, jak se jim to povedlo...
-
No toto. Nejdřív bomba článek o Precursors a teď zase zmíňka o indie HC RPG. Jen tak dál, redakce. Tleskám *1*