Přejít na výpis diskuzí
Video z hraní Lords of the Fallen vyvrací mýty a pověry o smrti, pohybu a příběhu
24.10.2014 | Adam Homola
45 příspěvků
-
To jsme to dopracovali, když vývojář musí vysvětlovat hráčům/novinářům, že se postava v těžké zbroji hejbe kupodivu pomaleji než postava v lehké zbroji. A koho by napadlo, že úhybný kotoul plechovky nebude tak svižný jako úhybný kotoul tichošlápka. Kurnik, proč se vůbec kotrmelcovat, když má plechovka štít jako bejk?
-
Človek by naivne čakal, že tristokilové obojručné kladivo bude mať väčší damage, ako dýka *1*
-
Stealth prvky v rubačce typu DS? Opravdu? Když by byly arkádovější souboje, zase někdo řekne, že je to kopírka DarkSiders atd. atd....Tohle je donekonečna opakovaný kruh. Pakliže nabídne tato hra skvělou hratelnost, většině bude naprosto jedno, že dřív bylo nějaké DS. Stejně mu to lidé jako ty budou vyčítat až do konce světa, že se inspiruje DS.
-
Hodnotím podle videa a tam mi to zpomaleně nepřijde, no uvidím až si to zkusím.
-
Co by jsme taky mohli čekat od Kalouska? *15*
-
Hrál sem to na gamescomu a prislo mi to jak ds v polovicni rychlosti
-
I v dnesni dobe vznikaj zcela originalni hry. Inspirace neni nic spatnyho, ale je dulezity mit oproti originalu neco navic, neco co te odlisi.
Lords of the fallen se podle mohli odlisit vic. Udelat treba rychlejsi vic arkadovy souboje, pridat splhani nebo stealth prvky... -
do jakyho multaku? To ze stojis na moste, davas invade a otravujes ostatni lidi nebo si sumonujes dalsi paka stojici na moste? Multak jak prase no. Viditelne nemas co delat.
-
Tak to asi koukáme oba na jiný video, tady ten pohyb je dost boostlej oproti DS, je to svižnější čekal jsem že musí každou chvilkou vzlétnout.
-
Je tam přiznaná inspirace Dark Souls já s tím problém nemám, to by jsi pak mohl napsat skoro o každé hře, že je to sprostá kopie nějaké dřívější hry které je to nejvíce podobné.
-
A ne snad?
-
Me tu prijde pohyb extreme pomalej a neohrabanej a to i bez armoru
-
Tož, po technické stránce, po stránce lore, po stránce herních mechanismů atd. by to mohlo být supr. Bohužel vývojáži jdou cestou docela infantilního ala blizzard stylu. Asi si to zahraje, ale bloodborne je pořád no 1.
-
ale stylizace, nad tím každý fanoušek dark fantasy zapláče *6*
-
Milujem dark souls, je tam super atmosfera a lokacie su uzasne. Problemom pre mna ale bol maly progression pre kuzelnika... Mam modry soul arrow, mam vacsi soul arrow, mam najvacsi geysir co je vlastne velky soul arrow. Chyba tomu taky ten progression. Osobne si myslim ze kuzla nemaju vacsi magnitude kvoli tomu ze PVP tvori velku sucast hry a zrejme by to znevyhodnovalo ostatne styly ale pre single player by to mohli trosku upravit. Lords of the fallen vypada o trochu rozpravkovejsie ale lokacie su tiez krasne a hlavne mam pocit ze kuzla a magia dostanu vacsi priestor takze sa uz vcelku tesim. WAITING FOR DA REVIEW :D
-
to snad by byl lepší sniper *2*
-
Ano, je to tak, dělá to hlavně Deck13 a podle všech videí a podle ohlasů veteránu DS (Lobos,ENB,Vaati,...) by to mohlo klapnout. To že to je klon DS je jen dobře :-D Jediná škoda, že to nemá multiplayer, invaze mi budou chybět.
-
Nie je hlavným štúdiom pracujúcim na tejto hre Deck13 Interactive a s CI len spolupracujú na niektorých veciach?
-
Vypadá to skvěle a tenhle styl marketingu je taky supr.
-
Ok odskočím si sem a pak hurá zpátky do multáku v DS