-
prvni co se mi vybavilo: duke nukem.
druhy: serious sam.
pokud planovali rammsteiny jako soundtrack doopravdy, a ne jen k traileru. mohla to byt opravdu extra velka zabava. -
Podle mě by měli všechny zrušené hry dát volně ke staženúi na internet, a pokud by se lidem líbila, tak je prodat nějakému studiu, aby je dodělali...
Takové starcraft ghost a warcraft the adventure game bych hral i v alfa verzi... -
Sem asi jedinej ale na mě to pusobí trochu psychedelicky :D
-
Že by Unreal Engine ? *4* Ale vypadá to zajímavě a docela se zdá že by to mohlo i bavit...škoda že to nespatří světlo světa
-
hoho to vypada docela dobre skoda ze to zrusily :) zrovna bych si neco podobnyho zahral ale co ze ?:) moha me nebavi cod sem dohral singularity taky metro taky hm...sakra
-
Já mám rád tyhlety nepřetržité akce plné trhlých nepřátel a s bossem na konci. Škoda. Ještě, že tu máme Bulletsttorm.
-
-
presne. o poradnou doomovku clovek dneska nezakopne a kdyz se zacne rysovat solidni strilecka ve starym dobrym stylu, tak ji zrusej. vsecky ty 3rd person sandboxy uz mi lezou krkem, ja chci normalni strilecku - linearni, prostou, brutalni a z vlastniho pohledu.
-
-
Staré dobré, tak si říkám, snad v Gearboxu nepo*erou toho Duka.
-
-
nikdy sem nepochyboval ze duke vyjde, presto se ale modlim, aby az vyjde, byl takovej jakej si ho predstavujeme.
-
-
-
-
Na mě to působilo jako Serious Sam. Takže já bych si to nechtěl zahrát .-)
-
na to, ze je to U3 engine, to nevyzeralo tak zle..
-
Už je to teda nějaká chvilka co to bylo zrušeno a je to docela škoda. Dát to do ruky nějakým zkušeným vývojářům na předělání pár věcí a vyladění, tak by to vůbec nemuselo být špatný! http://gamevideos.1up.com/do/search?searchQuery=The%20Reich%20Project
-
Já bych nechtěl.Tunelová blbost i think.A napodobování HL